mynewspapers.net

Snabbast växande evergreensSnabbt växande evergreens är bland de mer populära sätt att skapa privatlivet skärmar och häckar. De flesta privatliv föreskrivs av evergreens med låga grenar och täta lövverk som Nellie R. Stevens holly och dvärg Burford. Andra gemensamma val för snabbväxande evergreens inkluderar Leyland Cypress, Thuja Green Giant och eukalyptus.

Eucalyptus

Eukalyptus är bland de snabbast växande vintergröna skugga träd. Trädet växer upp till 3,6 m (6 ft) per år, är torka tolerant och mycket aromatisk. Den vintergröna bladen är en dammig blå grön och peeling Barken är bara så aromatiska som bladen. Eucalyptus träd stjälkar används ofta i blomsterarrangemang. Eucalyptus träd växa till en mogen höjd upp till 12 m (40 fot), med en 3 till 3,6 m (10 till 12 fot) bredd. Träden är anpassningsbar till ett brett utbud av markens tillstånd och är mycket torka. Doften av eukalyptus avvisar loppor och fästingar från trädgården. Plantera i full sol eller halvskugga för optimal tillväxt.

Thuja Green Giant

Thuja Green Giant är en snabbt växande vintergröna som växer 90 cm till 1,5 m (3 till 5 fot) varje år när det har upprättats. Träden är torka-toleranta och mycket motståndskraftig mot insekter och sjukdomar. Thuja Green Giants har en enhetlig form och höjd. De är lätt att växa och är anpassningsbar till olika jordmån och klimat förhållanden. Träden stå emot snö och is skador och växer bra i sandig lerjord och tunga lerjordar. Träden når en maximal höjd på upp till 9 m (30 fot), och bladverket blir gröna och tjocka hela året. Plantera Thuja Green Giant i full sol till halvskugga. Lägg till kompost för att hjälpa trädet behålla fukt och kontrollera tillväxten av gräs och ogräs.

Nellie Stevens holly

Nellie Stevens järnek är bland de mest populära vintergröna sorter valts för privat skärm och häckar. Växten växer upp till 90 cm (3 fot) per år och behåller sin frodiga gröna färg även på vintern. Färg och tillväxt av Nellie Stevens påverkas inte av sommarens värme eller torka. Växter räckhåll en mogen höjd upp till 7,5 m (25 fot) men är ofta beskäras kraftigt till önskad höjd. Nellie Stevens bär röda bär under vintern. Anläggningen är anpassningsbar till ett utbud av odlingsvillkor, inklusive dålig jord, och växer bäst i full sol och halvskugga. Nellie Stevens anses vara bland de enklaste växterna att växa.