mynewspapers.net

Snabba steg att göra Shorts av byxor

Snabba steg att göra Shorts av byxor


Fortsätta att använda din vinterkläder hela sommaren genom att vrida din långbyxor till shorts. Spara alla dina byxor som har hål i knän eller sliten bottnar att omvandla till sommaren slitage. Detta kan spara pengar, eftersom det kan stötta upp din befintliga garderob. Använda en enkel teknik att hålla shortsen från slita och göra dem robust nog att bära.

Planering och förberedelse

Förbereda dina byxor och förvandla dem till shorts är nyckeln till att få ett tillfredsställande resultat. Aktivera byxorna inifrån och ut så att du kan markera dem utan färgning på utsidan av tyget. Stryk dem för att ta bort några rynkor och förhindra ojämna nedskärningar. Pålagd shortsen och göra en liten markering med tyg krita på varje ben på längden som är bekvämt för dig. Märkning längden på shortsen hjälper dig att göra båda benen ännu och kan hålla i shorts på fasta längder så att du inte skär dem för kort.

Markera ett mönster

Markera ett enkelt mönster på byxa benen kan ta bort gissningsleken från tillskärning och sömnad, lämnar dig med en enkel att följa kontur. Markera en streckad linje över den mark som du gjort för längden. Markera raderna rakt över båda byxa benen. Gör en separat rad 1/2 tum lägre än den första raden så du tyg att vika en söm.

Styckning och sätter

Skär byxorna till önskad längd genom att skära i solid, un-streckad linje med sömnad saxar. Vik byxa benen uppåt, över de streckade linjerna och fästa dem på plats med rak stift varje 1 tum. Stryka över luckan ordentligt på hög värme till skrynklar det skarpt. Rita en streckad linje över benen, halvvägs mellan luckan och den skurna kanten. Detta är den sy linje, som kommer att lämna fållen professionell och rent utseende.

Sy

Sy längs den streckade krita linjen till slut fållar. Använda tunga tråd så att fållen inte kommer isär. Back-stygn i början och slutet av sömnad av varje tyg panel av shortsen. Om du använder en symaskin, långsam söm över i sömmarna, som tidigare var sys in byxorna, att förhindra att bryta din nål. Knut tråd ändarna och skär bort överflödig tråd.