mynewspapers.net

Snabb Party mat för barn

Snabb Party mat för barn


Medan de absoluta snabbaste parti livsmedel är färdiga, köpta sorten, är de ofta den dyraste. Det finns massor av roliga fest mat som kan tillagas snabbt och enkelt hemma. När en stor grupp barn, alltid överväga gemensam födoämnesallergier som nötter.

Smörgåsar

Smörgåsar med lunch kött, ost eller jordnötssmör är lätt att förbereda. Gör dem extra speciell med hjälp av en cookie cutter att enkelt skära beredda smörgås i en speciell form.

Mellanmål Mix

Skapa ett mellanmål blanda med valfri kombination av favorit munchies såsom, pretzels, popcorn choklad godis eller en mängd olika smaksatta fisk formade kex. Beroende på ålder på barnen, anges tre till fem olika snacks och låta barnen skapa individuella party snacks.

Frukt

Helt enkelt tvätta vindruvor, blåbär och jordgubbar, och de är redo att tjäna. Många butiker säljer också pre skivade äpplen, päron, meloner och ananas. Servera frukt på en bricka eller göra frukt kebab på strån för en enkel Vrid.

Efterrätt

Ris spannmål torg, gelatin med vispad toppning eller graham kex med isbildning är lätt och läckra desserter. Eller låt barnen lägga till glasyr och strössel till vanlig muffins och kakor.

Drycker

Drink lådor, vattenflaskor och mjölk kannor är inte bara bekvämt utan också mindre stökigt eftersom alla har lock. Enkelt klä upp en pitcher instant lemonad genom att lägga till skivor färsk citron eller apelsin.