mynewspapers.net

Snabb hantverk att göraMed så många hantverk att välja, kanske några verkar alltför tidskrävande eller dyrt att skapa. Spirande konsthantverkare kan sätta ihop många hantverk utan att spendera för mycket tid eller pengar. Tänk lite snabb hantverk att komma igång.

Noisemakers

Skapa en enkel noisemaker med hjälp av en plastflaska, torkat ris eller bönor, klistermärken och måla markörer. Häll ris eller bönor och bönor inuti flaskan, avskärma det med dess motsvarande gemensamma jordbrukspolitiken. Glöm inte att skruva på korken tight. Dekorera flaskan med klistermärken eller rita din egen design med färg markörer.

Papper eller filt blommor

Konsthantverkare kan göra vackra blommor med färgade konstruktion papper, kartong eller filt. Skapa kronblad från papper eller kände och limma ihop dem i form av en blomma. Placera en gul eller orange knapp i din blomma centrum att slutföra. Målat trä spett göra bra "stammar" för dina blommor.

Skräddarsydda fotoramar

Förvandla en vanlig fotoram till en personlig skatt med bara klistermärken, paljetter, kände former, skal, färg och lite lim. Måla din fotoram med vilken färg du önskar, vänta på det torka och limma någon dekoration du vill ha på ramen.

Mugg / varmare

Skapa en mugg varmare med filt, lim, tyg färg och krok och öga fästelement. Mäta lämplig mängd filt genom att Linda den runt din mugg; skär den till storlek. Lämna en tums överlappning finns att stoppa ändarna tillsammans med fästelement. Dekorera din mugg varmare med färg och lämnar den att torka; Linda det runt muggen, med fästelement för att säkra målen tillsammans.