mynewspapers.net

Snabb frukost idéer för en folkmassaDu behöver inte vara en skicklig kock för kort-för att tjäna upp en imponerande frukost till en publik. Leta efter frukost menyn objekt som är bäst lämpade för en stor grupp, av vilka många är mycket godare än den genomsnittliga frukostmat. För att få maten ut snabbt när som serverar frukost för en publik, göra prep arbete i förväg.

Ägg

Om äggen är på menyn, är inte förbereda ägg som order, som "över-lätt" eller pocherad, ett alternativ om du vill få publiken matas snabbt utan en lång väntetid mellan den första personen serveras och sist. En äggstanningen gryta är en läcker lösning på ägg dilemma. Ägg vispade med lite mjölk baka upp ljus och fluffig. Få kreativa och kasta i några ost, frukost kött och tärnade grönsaker, och du har en frukost maträtt överlägsen individuellt beredd ägget. Kockar kan hitta otaliga ägg gryta recept; i vissa recept är bröd en ingrediens, medan andra tar på en etnisk flair såsom en chile relleno baka.

Scramblers

För mindre fantasifulla kock arbetar äggröra för en stor folkmassa, men äggen bör blandas noggrant med en mixer före tillagning. När kokta, om äggröran sitta för länge i ett varmare, kan de börja få en grönaktig nyans, vilket är OK om du gör en Dr. Seuss-tema frukost. Istället för tråkiga scrambled ägg, piska upp en scrambler. Börja med att steka en potatis, lagom stora bitar av kött som frukost och sedan lägga till de vispade ägg och toppa med ost. Potatisen kan du använda fryst pommes frites skuren i bita storlek bitar eller tärningar förgräddade potatis. I stället för som serverar rostat bröd till maten, som kräver en betydande mängd förberedelse och kyler snabbt, servera värmda mjöl tortillas. Frukost diners kan skopa upp scrambler i tortilla och äter det som en burrito. Servera med salsa, och för en kryddigare maträtt, lägga till chorizo när matlagning.

Kött

Traditionell frukost kött inkluderar bacon, korv och skinka. För ett hälsosammare alternativ, prova Turkiet korv, som kan köpas i länkar eller färsbiffar. Grädda Turkiet färsbiffar, länkar eller bacon på ark kastruller i ugnen och inte steka på spisen. Hålla ett öga på brickor medan de koka, eftersom köttet kräver svarvning. Detta kan du laga en stor mängd bacon eller korv snabbt. För skinka, baka en spiral-skivad skinka och servera den buffé.

Bröd

När servering bröd till en stor folkmassa, är liten frukost muffins ett bra val, eftersom var och en utgör en individuell servering. Dessutom muffins kräver ingen uppvärmning eller rostningen. Andra alternativ är små croissanter, individuellt tilltagna kaffe kakor, bagels eller munkar. Beställ bakverk från det lokala bageriet om du inte är en bagare.

Frukter

Glöm inte att servera frukt med din frukost. För en stor folkmassa, plocka upp små, individuellt tilltagna juice koppar på en lagerbutik, vilket eliminerar hälla, som varje person kan ta sin egen drink. Göra en färsk fruktsallad om du har tid att prep före frukost. Om tangelos är i säsong, skippa juice och frukt sallad och fylla en stor skål med färska tangelos. De är små och lätta att skala.