mynewspapers.net

Smycken presenter till en mormor till tvillingar

Smycken presenter till en mormor till tvillingar


Tvillingar har en speciell plats i en mormors hjärta, så varför inte köpa något som tillåter henne att vårda sina två barnbarn hela tiden. Rätt bit av smycken kan fungera som en dyrbar suvenir som påminner henne om Tvillingarna varje gång hon bär den. Välj hennes favorit typ av smycken när du handlar för dessa gåvor. Några mormödrar skulle hellre bära ett halsband än en Fotlänk.

Hjärtformade medaljong

Köpa mormor en hjärtformad medaljong med två platser för bilder inne. Placera ett foto av var och en av tvillingarna inne i medaljong. Du kan välja mellan flera olika medaljonger att matcha alla budget. Sterling silver medaljonger är prissatta lägre än massivt guld eller silver medaljonger.

Charm armband

Köpa mormor en charm armband inspirerade av tvillingarna. Inkludera en uppsättning baby sko charm för varje tvilling, med birthstones på framsidan av skon. Köpa andra berlocker att gå med armband, såsom guld baby block, skallror och andra symboler. Om Tvillingarna inte är barn längre, kan du köpa berlocker som representerar Tvillingarna som de är nu. Exempelvis kan en soccer ball charm symboliserar fotboll mästare tvillingar. Andra berlocker som kattungar, valpar och fancy skor kan också matcha bra med äldre tvillingar. Denna gåva fungerar riktigt bra för en mormor som samlar redan in charm. Inkludera ett kort som förklarar symboliken bakom varje charm.

Tvillingar Custom-JUVELPRYDD halsband

Beställa mormor en custom-jewelled halsband som skriver ut ordet "Tvillingar". Du kan fylla halsbandet med mormors favorit ädelstenar eller Tvillingarna birthstones. Om du vill en regnbåge av färger inkludera ädelstenar från andra familjemedlemmar födelse månader. Mormor är att uppskatta skönhet och personliga anpassning i sin gåva.

Birthstone Ring

En birthstone ring fungerar bra för en mormor som gillar att bära ringar. Gå till en Smyckesbutik och egen ordning en kanal ställa ring som innehåller Tvillingarna birthstones tillsammans med föräldrarnas birthstones och mormors sten. Ringen bör visa upp en regnbåge av olika stenar. Inkludera ett kort med ringen som listar de birthstones som matchar med vissa personer i familjen.