mynewspapers.net

Smörgås lunch idéer

Smörgås lunch idéer


Uppfanns av Earl av Sandwich tillbaka i 1762, är Mackan en mångsidig måltid som kan variera från enkla till gourmet. Smörgåsar kan göras med ett brett utbud av bröd, inklusive vit, brun, råg, spelt, multigrain, Hej-fiber, mjuk, knaprig, eller fri gluten eller de kan göras med platta bröd som wraps. De kan också vara rostat, som är särskilt gott till ost-baserade smörgåsar.

Vegetarisk

Om din standard smörgås är ett rostat skinka och ost, oroa dig inte om att föda en vegetarian. Den klassiska engelska gurka sandwich är ett alternativ, och grillade champinjoner göra en läcker behandla icke-kött. Grillad aubergine är en ovanlig smörgås artikel. Ett utbud av sallad grönsaker kan vara kryddade med soltorkade tomater och skivor av oliv. Päron och valnöt smörgåsar är en säsongsbetonad fröjd och överblivna rostade grönsaker som paprika, pumpa, lök och zucchini är en god smörgås fyllning för vintermånaderna.

Låg fetthalt

Läckra smörgåsar bör inte lägga till din midja, så välj magert kött som Turkiet och ta bort något fett från Rostbiff eller fläsk. Bulk magert kött upp med sallad, tomat, lök, riven morot och andra poster som sallad. Detta lägger till bulk, som kommer att fylla dig och ger dig som vill fika senare. Använd låg fetthalt alternativ, såsom låg fetthalt grädde ost eller låg fetthalt majonnäs, om du gör en ägg smörgås.

Barnens luncher

Många barn kommer att vägra att äta en hälsosam sallad smörgås, utan föredrar objekt som jordnötssmör, sylt och gelé. Försök jordnötssmör och äpple eller banan och sylt att få dem att äta frukt med lite krångel. Det är inget fel med Fiskpinnar smörgåsar om de inte gillar tonfisk eller lax som fyllning. Låt barnen hjälpa till att göra lunch. Försöka göra det en rolig erfarenhet genom att låta dem använda bitar av morot eller zucchini för att göra ansikten på sina smörgåsar, vilket är ett annat enkelt sätt att få dem att äta vissa grönsaker.

Gourmet

Smörgåsar är exotiska som du vill att de ska. Rökt lax kan användas som grund för särskilda smörgåsar. Turkiet, äpple och brie är en läcker kombination. Försök jumbo klump krabba cake smörgåsar eller stekt kycklingbröst med tomater och babyspenat. Rostbiff med karamelliserad lök och pepparrot dressing är populär och räkor kan användas med många andra ingredienser. Njut!