mynewspapers.net

Smidesjärn prydnadsväxter verktyg

Smidesjärn prydnadsväxter verktyg


Du kan böja, vrida och stansa Smidesjärn i olika former. Du kan sedan använda denna dekorativa metall för att lägga accenter till ditt hem, inklusive att skapa intressanta lampor, trappor eller möbler. För att arbeta smidesjärn, dock behöver du en uppsättning verktyg för att manipulera och forma metall. I allmänhet kan du köpa dessa verktyg från en hårdvara eller online-butik.

Forma

En metall bender hjälper dig att göra olika storlek böjar i din smidesjärn. Du kan köpa små, fristående metall benders eller större sådana som fäster på din arbetsbänk. En metall roller hjälper dig göra scrolls eller cirklar i din metall. Beroende på verktyget, kan du behöva värma metallen innan du börjar forma det. Du kan också köpa ett verktyg för att göra rullar, som är känd som en bokrulle tidigare. Vissa verktyg, men har en inre värmeelement. En fängslande hjälper dig gå flera metallbitar tillsammans. Till exempel, om du skapar olika typer av rullar, kan du bifoga dessa med nitning tool.

Skär

En metall skevningsverktyget hjälper dig att klippa din Smidesjärn i mindre bitar. Detta verktyg har vanligtvis en öppning med blad, och du placerar din smidesjärn genom detta hål. Dra ner på spaken för att skära metall. Om du vill skapa dekorativa hål i din järn, Använd en metall punch. Dessa verktyg hjälper dig att skapa små öppningar för estetiskt tilltalande eller för skruvhålen. Exempelvis om du skapar en smidesjärn hylla fästet, använda punsch för att skapa hål som du behöver att fästa den på väggen.

Twister

En metall twister skapar bläddra mönster ner hela längden på din metall. Dessa vändningar är snävare än bläddra mönster skapad av metall roller och rulla tidigare. Detta verktyg sitter på ett bord, och den har ett stort handtag som du vrida från vänster till höger för att skapa rullar. Din solid bit av smidesjärn förs in genom ett hål som går från handtaget genom en vridning element i centrum. Du kan köpa adaptrar för detta verktyg, inklusive en praktisk twister adapter och korg-making tillbehöret.

Städ/tång

Du kan också manipulera smidesjärn med traditionella smidet metoder. Detta innebär att man använder ett värmeelement som en öppen eld och järn handhårtorkar för att hålla metallen över värmen. När metallen är varm nog, placera den på ett järn städ och forma metall med en hammare. Denna metod är mycket arbetsintensiva.