mynewspapers.net

Smart återvunnet hantverk för barn

Smart återvunnet hantverk för barn


Lär dina barn hur man gör gröna hantverk gjorda av återvunna produkter. Med återvunnet objekt för crafting lär barn att tänka kreativt och konservativt. Barnen kommer att uppskatta bärgning tomma behållare och godsaker att göra hantverk för vänner och familj.

Ägget bukett

Göra en bukett blommor, som den illustrerade på bättre bostäder och trädgårdar hemsida, med hjälp av tomma papper äggkartonger och piprensare. Instruera barnet till skär kartongen i sektioner och måla dem inifrån och ut med hantverk färg. Hjälpa dem att slå ett hål och infoga en fördubblad piprensare. Piprensaren blir växten ståndare och hejda. Barnet kan göra flera av dessa blommor och stoppa dem i en klart glasbehållare. Detta är ett bra hantverk att göra under våren.

Art Display ombord

En gammal kartong, kan ditt barn skapa en art display ombord. Konst displayen styrelser är bra medier för barn att visa upp sina konstverk. Hjälpa barnet skär styrelsen i halvor och ta bort toppen och botten. Tanken är att göra en display ombord som fälls ut och står fritt. Har ditt barn dekorera styrelsen med färger, klistermärken eller konstruktion papper. Lägg till tyg eller menyfliksområdet remsor för att stoppa in bilder och konstverk under.

Bagagebrickor

När du reser, kommer att ditt barns bagage stå ut från mängden med ovanliga återvunnet bagagebrickor. Återvinna jul afton, som metalliskt silver eller guld strand. Lägga till plast brev smycken från trasiga halsband till delen. Alternativt, återvinn gamla Alfapet bokstäver, om du har ett gammalt spel och limma breven till strand i stället. Barnet bör Knut strand; lägga till ett brev, då Knut strand igen. Bokstavera barnets namn med bokstäverna. Knyt den jul tinsel strand runt bagage och ryggsäckar. Distinkt etiketten gör bagage lätt att identifiera.

CD-klocka

Gamla repiga CD-skivor som inte spelar behöver inte kastas bort. Gör en klocka från en gammal CD, som beskrivs i crafts.kaboose.com. CD-skivan bör målas med hantverk färg först. måla på båda sidor om du vill. Måla färgade cirklar för att ange den 12-, 3-, 6 - och 9-timmars märken på klockan. Lägg till klockan hårdvara i CD-skivans hål och hålla den på plats med en bricka. Lägg till magnetremsan på baksidan och hänga klockan på kylskåpet.