mynewspapers.net

Smala korridoren inredningsidéer

Smala korridoren inredningsidéer


En smal, mörk Hall verkar vävstol innan du och presenterar en intressant utsmyckning utmaning. Du vill lysa upp och göra det tyckas mer öppen utan att bryta ner murarna. Lyckligtvis med lite färg eller intressanta konstverk, kan du liva upp den dystra hallen.

Färg

Ljusa väggar kommer att skapa en illusion av ett mer öppet utrymme, så stick med vita eller pasteller. Om du har ett äldre hem med träpanel, försök fylla i sprickor och grooves med gips eller speciella kit för detta. Du kan också täcka paneler med en tung tapet, men om sprickorna är fortfarande bakom tapeten, det finns en chans det kommer att slita. Det är också en bra idé att måla väggen i slutet av hallen en något mörkare färg, som detta drar ögat ner i korridoren.

Speglar

Speglar också ge en illusion av större utrymme, så göra använda av dem. Det bästa sättet att göra detta är med en stor, utsmyckade spegel i slutet av korridoren. Alternativt kan du skapa en samling av små speglar med en intressant form. Dessa speglar kommer att återspegla det naturliga ljuset i slutet av korridoren, att göra saker och ting ser mer öppen.

Konstverk

Hängande konst på väggarna kommer att göra det intressant. Välj bitar som använder ljusa färger. Undvika Galleri inramning, om; Det är oftast ett bra sätt att visa din samling, tillför det djup till utrymmet, som kan tränga din Hall. I stället be din framer för en tunn ram.

Golv

En lång golvet löpare hjälp kan dra ögat ner i korridoren, vilket gör det känns mindre klaustrofobisk. Detta kommer att se bra på trägolv. Välj en färg som kompletterar väggarna, teckningen eller något som du kan ha i slutet av hallen. Det är också bra att använda samma matta som du använder i resten av huset.

Belysning

Rätt belysning kan göra stor skillnad i ljusnar upp en smal Hall. Om du har högt i tak, köpa små lampor som kommer att hänga från taket. Om inte, Vägglampor längs toppen av väggen kan också fungera bra. Jämnt placera din belysning i hela korridoren--ha en ljus endast i centrum kan göra korridoren verkar vara ännu mer smalare.