mynewspapers.net

Smaker av Spice droppar

Smaker av Spice droppar


Spice droppar liknar den gamla gum drop standby förutom att de har en starkare kryddigare smak. De har en klibbig konsistens och är täckta av sockerhaltiga damm. Det finns tre stora företag som producerar spice droppar: Brachs, Ferrara Pan och Hickory gårdar som alla producera ovanliga krydda släppa smaker.

Orange

Både Brachs och Ferrara Pan producera detta smaksatt med citrus spice släpp. Båda finns i den uppenbara orange färgen med en syrlig tanginess.

Citron

Citron spice droppar också har en citrus bita, och är gula till färgen. Citron är en smak som tillhandahålls av Brachs.

Cherry

Denna röda spice droppe, som tillhandahålls av Brachs, är full av syrlig sötma.

Mint

Mynta är också en Brachs smak och är grön med en lugnande, fyllig och fräsch smak.

Druva

Lila färg, denna smak av gum drop har också en syrlig smak samtidigt vara ultra söt.

Lakrits

Brachs gör denna smak krydda droppar av vita medan Ferrara Pan överraskande färg och Hickory gårdar gör denna krydda släppa i det gemensamma lakritsrot svart. Denna starka smak är en favorit krydda droppe smak.

Pimenta

En riktigt kryddig krydda droppe är den gula favorit, pimenta eller kryddpeppar, Ferrara Pan och Hickory gårdar. Denna smak har en varm matbit och ringar sann spice droppa namn.

Kanel

Kanel, som är en gemensam semester smak för krydda droppar, har en värmande, kryddig smak. Ferrara Pan och Hickory gårdar erbjuder denna smak i deras spice droppe samlingar.

Wintergreen

Även känd som har en favorit smak i tuggummi, vintergröna, färgade i grönt, en frisk, Mint smak. Både Ferrara Pan och Hickory gårdar erbjuder denna smak krydda fallhöjden.

Pepparmint

Detta lila spice släpp är också en favorit semester påminna godis fans av polkagrisar under julen. Hickory gårdar och Ferrara Pan erbjuder denna smak i deras spice droppar.

Kryddnejlika

I en ren, vit färg har detta romantiska utseende spice släpp en stark, kryddig smak. Det är gjort av Hickory gårdar och Ferrara Pan.

Anis

Detta har också ett starkt bett med en söt eftersmak, kommer i en orange färg. Hickory gårdar och Ferrara Pan ge denna smak till sina godis beskyddare.