mynewspapers.net

Små söta saker att göra för din pojkvän eller flickvän

Små söta saker att göra för din pojkvän eller flickvän


Visa din pojkvän eller flickvän hur mycket du älskar honom eller henne med små, söta gester. Sådana gester kan stärka en relation och hjälpa personen förstår hur mycket du bryr dig om hans eller hennes lycka. Om matlagning en favorit måltid eller att göra små presentkorgar med favorit artiklar, du kan vara så kreativa som du vill beroende på dina resurser.

"Tänker på dig" noterar

Köpa "Thinking of You" anteckningar eller göra din egen att skicka till en betydande andra arbetsplats, pack i en lunch eller mail. Utskick fungerar för dem i ett långdistans förhållande eller för betydande andra bort i affärer. Handgjorda kort idéer inkluderar användning av bilder på favoritfilm tecken, musiker eller aktörer, vilket kan inkludera tankebubblor med humoristiska fraser. Idéer för vad man skriver i sådana kort inkluderar vad du gillar med personen eller något som fick dig att tänka på den personen, vilket fick kortet att göra.

Liten behandla korgar

En betydande andra som går igenom en svår tid på jobbet, söker ett jobb eller har att göra med andra frågor såsom familj nödlägen kommer att uppskatta liten behandla korgar fyllda med favorit godis och bakverk. Leta efter godis och behandlar personen älskar men är svåra att hitta eller är dyra. Beställa dem online eller från specialbutiker. Ta kort med sådana korgar, som de som läser "Tanken kanske du behöver en godis bryta" eller liknande uttryck.

Sysslor

Om hon Rengör alltid lägenheten på lördag morgon, Låt hennes sömn i medan du slutföra hushållssysslor. Ren kök, badrum, vakuum, rätter och damm, men hon kommer att uppskatta andra sysslor som du väljer att göra. Om hon sätter ett larm kan du stänga av så inte hon vakna medan du arbetar. När hon vaknar, överraska henne med frukost på sängen, som våfflor och bär med juice.

Favoriträtter

Koka en favorit måltid för en betydande andra, som är en liten, söt gest som han kommer att älska, särskilt om att hitta din väg runt ett kök är lite svårt för dig. Planera multi-rätters måltider inklusive personens favorit förrätt, soppa och sallad, förrätt och dessert. De som saknar bakning kompetens kan köpa personens favorit desserter eller ta ut honom till en favorit dessert shop eller glassbar. Lägga till personens favorit vin eller öl till menyn är också en möjlighet.