mynewspapers.net

Små slipning verktyg

Små slipning verktyg


När du arbetar med trä, antingen i möbler att göra eller hus byggnad, är jämna ut ytan och kanterna av trä ofta nödvändigt. Små slipning verktyg fungerar bra för denna ansökan och det finns flera som fungerar bra.

Sandpapper

Sandpapper är ett slipverkyg. Sandpapper spänner i råhet från 40 grus (extremt grova) till 600 grit (bra), vilket innebär att du kan först använda en grövre sandpapper att bort den grova ytan av trä och sedan polera det med ett finare slippapper.

Zip Sander

Den zip sander ser ut som det är relaterat till en gummi anka, men det är en användbar och effektiv liten slipning verktyg. Det äger en punkt som tillåter det att passa in i hörnen, och det kan användas med sand papper av olika gryn.

Orbital Sander

En orbital sander är en liten slipmaskin som kan passa in i handflatan. Till skillnad från den sand papper och zip sander krävs det antingen ett batteri eller El för att driva. Du kan sätta oavsett grit sandpapper på den liksom zip sander, och papperet är lätt att byta. Orbital sanders fungerar bra på större ytor, och kan komma med damm samlare, som att förhindra sågspån från att komma i luften.

Dremel verktyg

Dremel verktyg är händig, kunna passa in i små utrymmen samt göra detaljerade slipning på små bitar. Dremel kan använda sand papper av olika gryn, vilket gör den mångsidig.