mynewspapers.net

Små intima Engagement Party idéer

Små intima Engagement Party idéer


Många par väljer att fira deras engagemang och kommande bröllopet genom att ha en fest. En liten, mer intim förlovningsfest är ett perfekt sätt att umgås med familj och nära vänner och ger varje makens sidor en chans att lära känna varandra. Överväga värd för en grillfest hemma, reservera del av en restaurang för middag eller cocktails i din favoritbar att fira ditt engagemang.

Grill

Om vädret tillåter, värd en utomhus grillfest på din bakgård. Se till att köpa eller laga gott om casual livsmedel som frukt skivor, potatissallad och chips. Planera att grilla korv och hamburgare och även en del kycklingkebab med grönsaker. Placera några kylare utanför fylld med läsk, vatten och alkoholhaltiga drycker. När du bjuder in dina gäster, se till att låta dem veta det är en avslappnad affär, och om du råkar ha en pool, påminna gästerna att få en baddräkt. Om alla gäster erbjuder att ge något, tänka om att be dem att ta med deras favorit dessert eller sida skålen. Under festen, kan du umgås och mingla utan att känna sig överväldigad av en större plats. Överväga att rotera som är på grillning plikt att se till att alla har en chans att njuta av festen.

Restaurang

Många restauranger har ett avskilt område som är tillgänglig för gruppbokningar. Ring runt till din favorit restauranger, och fråga om din fest. Göra säker på att reservera ett rum som är stora nog att rymma alla dina gäster men inte så stort att det är svårt att mingla. Restauranger som serverar måltider familj-stil underlätta umgänge och är idealiska för en mindre samling. Naturligtvis kan du även tillåta gäster att beställa sin egen maträtt. När du bjuder in dina gäster, är se till att låta dem veta vilken typ av restaurang, någon klädkod och vad namnet reservationen så de lätt kan hitta resten av partiet. Tänk på att gästerna kommer att förvänta sig värdarna att betala för deras måltid, så plocka en restaurang som passar med din budget.

Bar

Reservera ett rum på din favorit baren eller loungen för cocktails och aptitretare. Inte alla barer har ett rum tillgängliga för parterna, så ring runt tills du hittar en som fungerar för dig. Ordna med aptitretare tillgängliga när dina gäster anländer. Du kan be den mat som buffé eller personal kan passera maten. Har vin och champagne redo för gäster och en servitör i närheten att ta någon speciell dryck order. Begära att få några sittplatser ordnade samt massor av ståplats så gästerna kan mingla med varandra. Några gäster kan erbjuda att chip i, men vara beredd att betala full fliken i slutet av natten.