mynewspapers.net

Slim DVD förvaring idéer

Slim DVD förvaring idéer


Slim DVD-fodral är särskilt utformade för att vara lätt och tunnare än gamla fall. Fall kan vara hälften så stor som de full-storlek fall och ännu mindre, som med TV-program och specialutgåva DVD-skivor. De gamla skivorna tog upp flera inches av värdefullt diskutrymme, medan de smal fall tar upp mycket mindre plats. Idéer för att lagra din slim DVD inkluderar bitar som tjänar flera syften i ditt hem.

Lagring möbler

Lagring bitar att likna möbler ger två användningsområden i ditt hem: som båda en bit av möbler och lagring. Denna typ av lagring döljer samlingen från nyfikna ögon, samtidigt hålla de smal fall organiseras. En bänk är ett exempel, som upp på bänken lyfter öppen för förvaring under. En media konsolen tabellen är en annan artikel som lagrar DVD-skivor. Tabellen har en plan yta för att hålla din TV och många har hyllor under för förvaring av extra elektronik, inklusive DVD-spelaren eller stereo. Skåpdörrar på pjäsen öppna för att avslöja dolda lagring inuti för smal fall. Du kommer även hitta svävande hyllor att hänga på väggen och tillhandahålla lagring för att visa objekt på toppen och gömmer sig DVD-skivor inuti. En glidande panel drar bort, för att avslöja de DVD-skivorna inuti hyllan.

Låda förvaring

Lagra dina DVD-skivor i lådor är ett annat sätt att organisera din samling. Tunn form av slim DVD-fodral passar in i olika lådor, inklusive köksskåp och plast lagringsbehållare med glidande lådorna. Ordna de DVD-skivorna inuti, med titeln uppåt. Varje gång du öppnar lådorna, ser du genast vad du har inuti. Det är bra att organisera titlarna av genre och skriv namnet på genren på respektive låda. När du söker efter en skräckfilm eller en romantisk komedi, öppna du helt enkelt lådan med lämplig etikett.

DVD hylla lagring

Hylla lagring är ett vanligare sätt att visa DVD samlingar eftersom nästan varje butik säljer någon typ av display rack. Rack med lutande hyllor sätta din slim DVD-skivor i en vinkel och hålla skivorna från att falla eller glidande från hyllan. Leta efter DVD hyllor med justerbar rack. Justera racken för att passa CD-skivor, böcker eller krimskrams på de tomma hyllorna. Samverkande hyllor, som koppla ihop och fäst på väggen, är användbara om du har en stor samling av slim DVD-skivor.