mynewspapers.net

Sleepover idéer part för tonåringar

Sleepover idéer part för tonåringar


Även om de flesta människor tänker på sleepovers som parterna för barn och preteens, tonåringar kan njuta av sleepovers, också. Teenage sleepovers ingår normalt mindre sömn, fler aktiviteter och mer frihet från föräldrarna. Att välja ett tema för teen sleepover hjälper fokusera verksamheten och ge tonåringar något att göra som de stanna upp in i de sena timmarna.

Hotel Sleepover part

Istället för att ha en tonåring sleepover hemma, hyr ut en svit på ett hotell för tonåringar att spendera natten där. Inte bara betyder det mindre förberedelse och städa upp för föräldrarna, men tonåringar kommer älskar tanken på att bo i en svit tillsammans. Välj ett hotell som har en pool och be ledningen på hotellet om det vore möjligt att reservera poolen ett par sena timmar för partiet. Äta middag i hotellets restaurang och ta in snacks för tonåringar att njuta av. Föräldrar, boka rum med angränsande dörrar så du kommer vara där för att övervaka, medan tonåringar har sin plats. Ange vissa regler, som ingen beställa rumsservice, inga gör anrop från hotel telefonen och ingen lämnar hotel lokaler utan tillstånd.

Film maraton Sleepover

Ett sätt att ge struktur till en tonåring sleepover är att inkludera en film maraton av populära filmer. Till exempel tonåren kunde se "Tillbaka till framtiden"-trilogin, några "Harry Potter"-filmerna, "The Bourne Identity" och dess uppföljare, eller för flickor, BBC miniserien "Stolthet och fördomar". För yngre tonåringar, vara säker på att få förälder godkännande för filmer med ett betyg över PG. ge massor av snacks för tonåringar att äta som de titta på filmerna. Se till att planera festen på en fredag kväll om det är under läsåret så tonåren har hela helgen att återhämta sig innan de måste vara tillbaka i klassen.

Scrapbooking Sleepover part

För en listig uppsättning av tonårstjejer, planera en scrapbooking sleepover part som en verksamhet för flickor att delta i som de chatta sent in på natten. Bjuda in tjejer att ta med utskrifter av bilder de vill njuta av att ha i en klippbok och har födelsedag flickan göra gott om extra utskrifter av några av sina bilder med vänner som kommer att vara på festen. Värdarna bör ge miniatyr klippböcker, sax, papper, lim, tejp, utsmyckningar och andra scrapbook förnödenheter. För en speciell touch, ta bilder av flickorna som de är på festen och skriva ut dem från en hem fotoskrivare eller ett närliggande 24-timmars foto labb så flickorna kan inkludera dessa i sina klippböcker.