mynewspapers.net

Sleepover idéer för åldrarna 12-14

Sleepover idéer för åldrarna 12-14


Planera en oförglömlig och minnesvärd sleepover part för ditt barn att tonåriga barn. Barn ålder 12, 13 och 14 kan vara "för gammal" för klassiska födelsedagskalas; de är dock inte "för gamla" att ha en full natten roligt. Från inbjudningar till partyspel är några leveranser och vissa kreativitet allt du behöver för att börja planera den ultimata sleepover.

Inbjudningar

Hjälpa ditt barn att göra sleepover inbjudningar med kortpapp, konstruktion papper och markörer. Hon behöver också en bild av var och en av sina vänner som hon uppmanar till festen. Använda konstruktion papper och kartong för att göra sängen. Skär små rutor av tjockt papper att göra kuddar och tejpa dem på sängen. Tejpa en bild av var och en av tjejernas ansikten du har kommer till partiet till kuddarna. Skriv partiet detaljer på sängen och hand leverera inbjudningar till den part gäst.

Dekorationer

Rensa ut ett stort rum där gästerna kommer att tillbringa större delen av sin tid och fyll den kommer kuddar, filtar, stora täcken och sovsäckar. Placera en CD-spelare eller karaokemaskin i rummen så part gäster kan lip sync och dans. Lägga till vit twinkle lampor runt kanten av taket att likna stjärnor. Extra kul, häng i pyjamas, luddiga tofflor, roliga boxare och nattlinnen på väggarna i området part.

Aktiviteter

Göra hemmagjord s'mores använder mikrovågsugnen för sena snacks. Låt den part gäst till lagret hälften av en graham kracker, en liten chokladkaka, en stor marshmallow och ytterligare en halv av en graham kracker på toppen. Placera s'mores på en tallrik och Lägg i mikron i 30 sekunder. En annan kul aktivitet för part gäster är vänskap böcker. Ge gästerna flera ark papper, lim, markörer och klistermärken. Har dem skapa en bok och inkludera en sida om varje gäst på festen. Denna verksamhet ger någon obekant ansikten en chans att träffa och få nya vänner.

Namn som Tune spel

Spela en omgång namn som tune genom att ladda ner flera populära låtar på en CD- eller MP3 spelare innan festen. Har tweens och tonåringar sitter i golvet och spela små delar av varje låt. Dela ut ett litet pris till varje gäst som gissar en låt korrekt. Du kan också dela ut extra priser till gäster som antar att konstnären och ett stort pris till gästen som gissar de flesta låtarna korrekt.