mynewspapers.net

Skyddstillsyn & Parole frågor

Skyddstillsyn & Parole frågor


Det straffrättsliga systemet i USA står inför tuffa statistik och ännu tuffare problem. Flera exempel på dessa svåra problem är uppenbara i frågorna kring skyddstillsyn och villkorlig frigivning. Skyddstillsyn är när en gärningsman frigörs till gemenskapen i stället för fängelse. Villkorlig frigivning är när gärningsmannen är får tillbaka till gemenskapen delge resten av en mening. Varje person på skyddstillsyn eller villkorlig frigivning tilldelas en case officer.

Fallet Officer Stress

De "tre stora" stressfaktorerna för skyddstillsyn och villkorlig frigivning officerare, enligt en undersökning utförd av US Department of Justice, är hög ärenden, överdriven pappersarbete och godtyckliga tidsfrister. Den genomsnittliga skyddstillsyn eller villkorlig frigivning officeren hanterar 139 fall åt gången. Den vanligaste metoden som enskilda officerare använda för att hantera denna överbelastning är att prioritera sina ärenden som noga övervakas, delvis övervakad och sällan övervakas. Noggrant övervakad fall är ofta de mest farliga situationer; Justitiedepartementet uppskattar att mellan 39 och 55 procent av officerarna har varit offer för arbetsrelaterat våld.

Fall överbelastning

Fall överbelastning växer sämre som staten budgetar krympa. Särskilt eftersom antalet personer under någon form av correctional kontroll i Förenta staterna är den högsta av alla länder i världen, inklusive Kina med en befolkning på 1,3 miljarder. Från och med 2010, enligt statistik som publiceras av Pew Center, amerikanska federala och statliga intagna numrerade 1,212,171. Detta antal inkluderar inte de hölls i staden och länet låsningar. Antalet människor på skyddstillsyn och villkorlig frigivning i Förenta staterna är över 5 miljoner, ca befolkningen i Minnesota.

Granskade ouppmärksamhet

I en 2006 revision av Missouri styrelsen av skyddstillsyn och villkorlig frigivning granskade revisorer 6.000 parole och skyddstillsyn fall. Revisionen fokuserat på bemyndigade personliga möten mellan risk parolees och kriminalvårdsklienter och deras officerare och bemyndigade besök av officerare på hemma hos den risk parolees och dömde. Vad granskningen visade var att officerare i genomsnitt 73 procent av de obligatoriska personliga mötena, och de avslutade endast 34 procent av de obligatoriska hembesök.

Andra sidan av ekvationen

Förespråkare för kriminalvårdsklienter och risk parolees, liksom den rättsliga gemenskap, se fall överbelastning problemet från andra sidan. Överarbetade officerare har inte tid eller resurser att delta i individuella behov och omständigheter i lågrisk-brottslingar. De beroende sedan en one-size-fits-all regel av verkställighet. Detta resulterar ofta i brottslingar att bryta mot deras frigivning eller skyddstillsyn, som returnerar dem till inlåsning, över tekniska och ibland omständligt oundvikliga överträdelser med villkorlig frigivning eller skyddstillsyn villkor. Detta är inte bara ett problem för dem som är åter fängslade, det bidrar avsevärt till överbeläggningen på häkten och fängelser. Över finns 50 procent av den fängslade det på villkorlig frigivning eller skyddstillsyn brott.