mynewspapers.net

Skrivbord stilar

Skrivbord stilar


Försök att kommunicera utan mobiltelefoner, e-post eller textmeddelanden. Sittande vid ett skrivbord och komponera uppskattande, handskrivna bokstäver är en form av kommunikation som började på 1600-talet. Diverse skrivbord stilar är tillgängliga för att passa någon livsstil, budget och hem inredning. Olika stilar alltifrån en enkel, inga krusiduller skrivbord till en komplex struktur fylld med fack, hyllor och lådor.

Classic

Tillverkad av rika skogar och detaljrika modeller, var klassiskt inredda skrivbord elegant och användbar. Tillverkade av svart valnöt eller ek, skapades 1600-talet, medeltida, Jacobean skrivbord bland en av första. Graciös och elegant, William och Mary skrivbordet införlivade vanligen blommig eller pryd med slingor motiv och Oriental-lack ytskikt. Queen Anne, georgiska, Chippendale, Shaker, viktoriansk och konsthantverk beskriva stilar av skrivbord som framkom ur historiska epoker.

Moderna

Konstruerade för att datorer, bärbara datorer och skrivare, är moderna skrivbord vanligen bredare än sina klassiska motsvarigheter. Traditionellt tillverkade av trä, finns moderna skrivbord i metall, glas och akryl, förutom diverse mörka träslag. Utspärrade eller raka ben och borstad nickel hårdvara kännetecknar det moderna skrivbordet. En keyboard utdragbar och reptålig yta är gemensamma för många moderna skrivbord.

Sekreterare

Utrymmesbesparande, kompakt och multifunktionella beskriver sekreterare skrivbord. Det är en sluten skrivbord som visas att vara en liten bröst till en spärr öppnas, avslöjar en bekväm, nedrullningsbara skrivytan. Dolt förvaringsfack, hyllor och lådor upptäcks tidigare när tabellen skrift är utsträckt. Skåp eller lådor införlivas i den nedre halvan av sekreterare ger gott om förvaring för kontorsmaterial, böcker, tidskrifter och bärbara datorer. Ett utbud av färger och stilar kommer att komplettera alla inredningar.

Roll Top

Traditionella roll - top skrivbord är det största skrivbordet och kräver en bra mängd golvyta. Vanligen integrera arkivskåp, lådor, fack fack, penna hållare och en stillastående skriva yta, roll - top skrivbord är funktionella och estetiskt tilltalande. Rik skog och mässing hårdvara är traditionella, vanliga attribut. En tambour roll-top låda, som kan omedelbart dras ner för att dölja skrivbordet, är ett utmärkande drag i roll - top skrivbord.