mynewspapers.net

Skriftligt bidrag för kvinnor

Skriftligt bidrag för kvinnor


Det finns många skriva bidrag för kvinnor. Ideella och privata stiftelser award kvinnliga författare med bidrag att fortsätta karriären skriva på flera områden, bland annat kreativt skrivande, poesi, journalistik, manusskrivande och dramatik. Det finns skriftligt bidrag till minoritet kvinnor, lesbiska kvinnor, äldre kvinnor och kvinnor som kommer från familjer med låga inkomster. Vissa bidrag är för publicerade författare, och vissa bidrag är tillägnad nya författare. Det finns också bidrag för kvinnliga författare som kan översätta från ett språk till ett annat. Alla skriva bidrag inleds med en ansökan. Skriftligt bidrag är allmänt tillgänglig från £325 till £32,500. Bevilja handstil är en tidskrävande process. Det finns många böcker, klasser och online resurser som hjälper kvinnor skriva grant förslag.

Kreativt skrivande bidrag för kvinnor

Poets & författare Magazine listar staten och nationella pris £650 eller mer (eller £325 skriver bidrag med ingen anmälningsavgift). Bidrag finns att författarna av poesi, skönlitteratur och kreativa facklitteratur. Kreativt skrivande stipendier finns tillgängliga från National Endowment for the Arts och är endast tillgängliga för publicerade kreativa författare. Ett rum av hennes egen stiftelse utdelar £32,500 till framgångsrika kvinnliga kandidater med kreativa vision. Miras lista är också en utmärkt resurs för kvinnliga författare; denna blogg listor kreativt skrivande beviljar som Howard stiftelser beviljar i poesi och kreativ skriva; Detta £16,250 Bidragsstorleken till individer med minst en bok i tryck. Poesi Magazine listar kontantpriser som är tillgängliga för poeter som har publicerats i deras tidning (www.poetrymagazine.org). Wow! Kvinnors skrivande har en lista över tillgängliga bidrag för kvinnliga författare, däribland mystery writers.

Journalistik bidrag för kvinnor

Newswise erbjuder en omfattande lista över, priser, stipendier och stipendier tillgängliga till journalister som täcker en mängd olika beats. Society of Professional Journalists awards £195,000 årligen till individer och organisationer i Nyheter yrke. Stadens Pulitzer erbjuder resebidrag till journalister rapporterar om krissituationer (pulitzercenter.org). John S. Knight stipendier kan journalister att studera vid Stanford för ett år. Stiftelsen Hearst utmärkelser kontantpriser årligen i form av tävlingar för journalister, fotojournalister och sänds journalister (www.hearstfdn.org). Den amerikanska journalisten översyn har en lista av utmärkelser, stipendier, stipendier och stipendier. Söka i databasen på internationella kvinnodagen Media Foundation för en aktuell förteckning över bidrag tillgängliga för kvinnliga journalister.

Manusskrivande bidrag för kvinnor

Fonden för kvinnliga konstnärer ger en lista över bidrag för kvinnliga manusförfattare. De omfattar bidrag för dokumentärfilmare och TV författare, feature film manusförfattare. Kvinnor i Film & Video innehar årliga manusskrivande tävlingar för kvinnor.

Pjäsförfattande bidrag för kvinnor

Fonden för kvinnliga konstnärer upprätthåller en lista över tillgängliga bidrag och prispengarna till kvinnor som arbetar inom teatern. NYCPlaywrights.com har också en lista över kommande utmärkelser och tävlingar för dramatiker. Vist PlaywritingOpportunities.com och Sök tillgängliga stipendier av tidsgränsdatum. AmericanMusicals.com har en förteckning över stipendier tillgängliga för musikalisk författare. Liga av professionell teater kvinnor ger fem årliga awards till kvinnor i teatern.

Andra ställen att leta efter skriva bidrag för kvinnor

Högskolor och universitet, litterära tidskrifter, tidningar, tidskrifter, TV-stationer och institut erbjuder information om lokala skriva bidrag för kvinnor.