mynewspapers.net

Skrämmande ansikte måla idéer för vuxna

Skrämmande ansikte måla idéer för vuxna


Som vuxen kan du vara mycket mer kreativ med skrämmande ansikte måla mönster än när du var liten. R-rankade face målningar är mer skrämmande än G-uppskattat, barn-lämplig ansikten, som pirater och pumpa ansikten. Använd din fantasi och den fulla omfattningen av härligt skrämmande, blodiga, blodiga och störande alternativ att skapa verkligt skrämmande ansikte måla mönster.

Blodiga

Vuxen ansikte måla mönster kan ha omfattande blod droppar och cellprov. Med rött vatten-baserade ansikte färg att måla på blod är det bästa alternativet för barn eftersom det ingen spelar roll om de får det i sin mun, på sina kläder eller på allt omkring dem. Men vuxna kan komma undan med hjälp av sentimental, droppande falska blod. Tillämpa falska blod generöst till någon del av ansiktet eller kroppen. Skapa utseendet på en blodtörstig tandläkare, hacka kirurg eller svårt skadade sjukhus patienten och gå hela svin på programmet falska blod.

Intrikata

Ju mer mogen i ämnet målas, desto mer sannolikt de är att hålla stilla långa perioder. Vuxna kan därför ha mer intrikata ansikte måla mönster. En varulv är en effektiv ser detaljerade ansikte målning design som du kan måla på en vuxen ansikte. Kroppsmålning, som kräver både ämne och ansiktet målare ha extrema tålamod, är också ett alternativ. Måla en vuxen som en läskig hela kroppen skelett. Detta tar en hel del tid och timmar av ämnet behöva hålla sina händer och ben fortfarande i ibland obekväma positioner, men det ser otroligt skrämmande när dess du är klar.

Sexig

Sätt lite glamour och tjusningen i ansiktet vuxen målning av målning en attraktiv zombie eller vampyr. Balansera elegant och skrämmande genom att ha en snygg frisyr till accent traditionellt bleka ansikte och mörka ögon. En djävulens ansikte kan också vara både skrämmande och sexig. Män kan accent deras maskulina egenskaper av mörkfärgning av ögonbryn och målning på en mustasch. Kvinnor kan bära traditionellt sexig make-up, inklusive djupa röda läppstift, rouge kinder och glittrande grön ögonskugga. Lägga till vackra röda virvlar och djävulska röda symboler i ansikte och kropp att fungera som ganska djävulen tatueringar.

Bilagor

Vuxna är mindre sannolikt att plocka bort tillägg till ansiktet. Använda ärr vax för att skapa bullet sår och djupa repor på din ansikte måleri design. Bifoga objekt i ansiktet av ungen dem i ärret vax, som en trasig penna för att ge intryck av en huggande eller liten bit av tråd och fjädrar som sticker ut för att skapa idén att personen är mekaniska under huden. Ärr vax kan också användas för att fästa falska ögon, horn och andra delar av kroppen att göra skräckinjagande monster och utlänningar.