mynewspapers.net

Skor som har remmar kommer upp benet

Skor som har remmar kommer upp benet


Lägga till lite krydda till dina fötter genom utrustningsarbetet dem i skor med remmar slips, i stället för standard slip-on eller zip-up. Skor är ett dagligt tillbehör; Därför bör de inte endast vara bekväma men snygga också. Skor som binder upp benet kommer i en mängd olika stilar och klacken storlekar. Prova på skorna innan du köper för att säkerställa en lämplig passform och komfortnivå.

Lace-Up klackar

Klackar har en viss kvalitet som inte bara gör kvinnor känna sig vacker, men de också andas förtroende, eftersom hälen gör en kvinna står upp rakare. Höga klackar att snöra upp finns i olika hälen höjder som sträcker sig från 1-tums till 4-tums stilettos. Snörning alternativ varierar från tyghängslen som binder upp till knäet med en motion om kors, att snören att knyta upp framsidan av skon och runt ankeln bara. De som binder upp benet bärs vanligtvis under de varmare månaderna med kortkorta kjolar och shorts. Banden, som varierar i tyger som duk, bomull eller mocka, kan vara mönstrade med mönster, djärv i färg eller standard svart eller naken. Klackar med en fotled-bara slips kan bäras med nästan vad som helst, från shorts och klänningar byxor, kostymer eller jeans.

Kilar

Kilar skriker sommar kläder och semester på stranden. Om en semester inte är i din framtid, ge illusionen att du bara klev av en ö genom att införliva en kil stillaliggande sko i din outfit. Kilen är bra att de som kan vara obekväm i en häl, eftersom kilen hjälper till att stabilisera fotleden och fot på grund av det extra materialet i sulan på skon. Köpa ett par stillaliggande kilar för din nästa baddräkt eller sommar outfit.

Gladiatorsandaler

Gladiatorsandaler har traditionellt platta bottnar med en spets upp mönster som börjar nära tån på sandalen, och arbetar mot fotleden; sko formgivare är dock ständigt förändras utseendet på gladiatorer och införliva klackar i traditionell stil. Ett par båda stil av gladiator sko, en lägenhet eller en häl, med kläder som kommer att visa upp foten och spets upp mönstret av skon. Idéer för outfits inkluderar shorts, långa och korta kjolar och capri byxor.

Flats

Uppmärksamma slim anklar och kalv med lägenheter som binder upp benet. Dessa skor, som kommer i ballet flats, espadrillos, peep tår och slutna tår, kan erbjuda komfort hela dagen. Skosnören på flats, som varierar i tyg beroende på vilken typ av sko du valde, kan spetsar till ankeln endast eller de kan nå till knäet. Hålla utseendet casual för en platt spets-up sko, och koppla ihop dem med en baddräkt av poolen, kjolar, shorts eller klänningar.