mynewspapers.net

Skor som har en gungande ensam

Skor som har en gungande ensam


Det är en ny typ av sko som har hälsa medvetande bli galen och överraskande, det har lite att göra med mode. Du har förmodligen sett deras reklamfilmer med slagord som "Shape up din abs och rumpa bara genom att gå". Dessa "mirakel" skor kallas rocker skor och skrivande i 2011 fanns tre olika typer av rockers.

Instabila

Instabila rocker skor tvinga bäraren att ständigt göra mikro-justeringar till hennes hållning för att upprätthålla stabilitet när du flyttar eller stående. Dessa skor använda air, speciella skum som EVA minne skum eller andra mjuka material för att ge kudde samtidigt också stödja hela foten. Instabila skor tvinga muskler involverade i att bibehålla balans att ständigt arbeta, som stärker och tonar dem, enligt skaparna. Instabila rockers rock i alla riktningar, vilket gör dem svåra för vissa människor till slitage, men de också ger de flesta fitness fördelar. Instabila gungande skor inkluderar Skecher's Shape Ups, Reebok EasyTone, Aravon Riley och Aravon Ria och hela line-up av skor från Joya, Z-sju och MBT.

Stabil

Stabil rocker skor skiljer sig från den instabila utgåvan eftersom de bara rock i en front-to-back riktning, i motsats till de 360 graderna av instabila rockers. Även om dessa skor inte ger hårt arbete av den instabila eller dubbel vippa skor, är de mer bekväm att stå i och fortfarande har fordringar till hälsofördelar. De tillåter också dem som inte kan ha instabil gungande skor på grund av hälsa eller komfort problem att njuta av några av fördelarna med rocker skor. Stabil gungande skor inkluderar Dansko's Volley och Veda skor, Finn Comfort Samara och Finnamic skor, den nya balans WW1615 och WW 1645, Mephisto Sano linjen och de vid Ryn skor.

Dubbel vippa

Men mindre vanligt än de traditionella stilarna av vaggande skor, det är en undertyp till rocker skor kallas den "dubbla rocker". Dubbel vippa skon har två gungande områden, en framsidan sula och en i hälen som översätter energin av rörelse från ena änden till den andra genom en ortos fots säng. Det finns två företag som gör dubbel rockers uteslutande och deras skor ser skiljer sig från varandra. Övertygande skor skor kopiera mönster av traditionella sandaler, skor och business skor och sulan ser mycket ut som en traditionell rocker. Z-spole, däremot, gör dubbel vippa skor som för det mesta, har ett unikt utseende med vippan på hälen är en stor fjäder bifogas en gummisula. Z-Coil gör skor i en mängd olika stilar, inklusive casual, business och vandring, mest som har spolen utsatt. Dubbel vippa skor anses stabila skor, som de träna en riktning i taget, men Z-spolen kan också ställas in i olika riktningar.

Andra märken

Många off-märke eller mindre kända rocker sko märken finns på Internet, inklusive sandal-typ rockers från kambrium och Eastland, sneaker rockers genom Aetrex och Cherokee och täppa rockers från Sanita. eBay har ofta ett urval av off-märke rockers som flip-flops och gungande stövlar. Men rockers utanför de främsta varumärkena ofta inte testas grundligt och kan vara riskabelt att bära.