mynewspapers.net

Skor som förbättrar hållning

Skor som förbättrar hållning


Genom att utnyttja ortopediska sulor och lutande kilar, chock absorberande spolar och obefintlig klackar, hållning-korrigerande skor hävdar att tonen muskler och bränna kalorier samtidigt förbättra rörelser och kroppshållning. Även om dessa påståenden har ännu att vara vetenskapligt bevisat, har skorna ändå visat sig vara en sensation, effekter av att gå på sand som sägs öka användarens naturliga justering och balans.

Orthotebb hälsa skor

Genom att utnyttja en stor, mjuk plattform på framsidan av skon och eliminera hälen, är Orthotebb hälsa skor mer besläktad med vandrande på en trappa klättra maskin. Företaget introducerade först sin skor till allmänheten i 2004 och hävdar att effekten av driver på användarens tyngdpunkt fungerar till korrekt hållning. Till skillnad från många hållning korrigera skor, tillverkar Orthotebb sina skor i olika stilar, inklusive en täppa, sandaler och en mocka vinter boot fodrad med fuskpäls.

MBT utbildare

Designad med ingen häl och en böjd sula innebar att efterlikna en fot går på sand, MBT utbildare släpptes i början av 1990 och sägs bota allt från celluliter på kroppshållning problem. MBT hävdar att tränare kommer att aktivera försummade muskler, förbättra gång och hållning, ton kroppen, och även lätt tillbaka, gemensamma och knä skador.

Z-Coil skor

Z-Coil skor, som producerar kanske märkligaste hållning-korrigera skon i fråga om sammansättning, grundades 1989, att från början skapa löparskor för idrottare. Skorna skulle använda en stötdämpande våren i hälen som påstås att mildra effekterna och således minska de skadliga effekterna av att gå på trottoaren. Skor andra komponenter inkluderar en ortopedisk hälen kudde, en utbytbar hälen pad under spolen och en vadderad pad på framsidan av skon som sägs rock, förstärka framåtgående rörelse. Även om konstruerade för att förhindra fot, tillbaka och bensmärta, sägs skorna att skapa bättre balans i weareren samt minska påverkan på baksidan från stående, som båda är tänkt att leda till bättre kroppshållning.

Skechers Shape-Ups

Kanske den mest kända av kroppshållning correcting skor, Shape-Ups stil av Skechers gör använder för en insatt wedge som absorberar stötar ungefär som Z-spolen, och en rullande botten. Gummi botten sägs att simulera gå på sand, som i MBT utbildare. Genom att utnyttja en rullande åtgärd som resulterar i den användaren driver med tårna i stället för kulan på deras fot, centra vikten tillsammans med balansen, vilket leder till starkare ben, rumpa och magmusklerna. Medan Skechers säger skor arbete för att korrigera kroppshållning, Shape-Ups infördes under 2008 och som marknadsförs som en sko som producerade en effektiv träning utan användning av ett gym.