mynewspapers.net

Skoparmen utbildning

Skoparmen utbildning


Skoparmen är en del av utrustningen i komponenten golvet utövandet av gymnastik. Sporten i gymnastik i USA regleras nationellt i USA gymnastik, som har program för alla åldrar och kunskapsnivåer från gräsrotsnivå till avancerad. Oavsett skicklighet nivån, är utbildning på skoparmen tillgänglig från en USA gymnastik sanktionerade anläggning.

Gräsrötter utbildning

Gräsrötter utbildning på skoparmen kan börja på en lokal USA gymnastik medlem club, YMCA eller YWCA, parker och rekreation anläggning eller i idrott klasser i skolan. Skoparmen praxis kan också göras med mycket små barn i hem miljö om tillsyn av en vuxen finns tillgänglig och säkerhetsregler följs.

Nybörjare utbildning

Skoparmen utbildning bör börja på en halkfri, vadderad matta. Tejpa utanför ett område 6 inches bred av 8 fot lång. Också tillgänglig är kommersiella stick ner bitar av skum av samma dimensioner. 6-tums bredd kan ändras till förordningen 4 inches som den gymnasten balans och allmänna skicklighetsnivå förbättrar. De första stegen är framåt och bakåt längs det avsedda området. Nästa, en enkel pivot sväng är lärt.

Framryckande svårighetsgrad

När början gymnasten känns trygg med golv nivå rutiner, är en befordran till en lägsta-nivå-beam befogad. Dessa balkar är i allmänhet 7 inches hög och täckt av skum, mattor eller mocka. Mest låg nivå balkar har justerbara ben som gradvis ta dem till en 18 tums höjd. En Olympic skoparmen är 4 fot hög och 16 inches lång. Progression till förordning höjd måste ske gradvis för att undvika skada.

Certifierade instruktörer

När gymnasten har avancerat i skicklighet och konfidensnivån till förordning storlek skoparmen, bör en certifierad instruktör med lämplig USA gymnastik utbildning på scenen. Nya rörelser bör alltid göras på golvet eller halvljus oavsett gymnasten är uppfattas skicklighetsnivå. Alla rutiner på förordning balken kräver en utbildad spotter att förutse och bryta falls och minska skador.

Tumlande och antenner

Tumlande på strålen följer enkla rörelser och kan omfatta fram och bakåt rullar och framsteg till fram och bak jämför. Slutligen flyttar där gymnasten släpper kontakt med balken under en antenn manöver är erfaren först på golvet och sedan gradvis höjd förändringar fram till förordningen 4 fot höjd nås.

Fästen och demonteringar

Att få på och av beam börjar med ett floor fäste att gränsla och en enkel steg bort till en stabil hållning. Som gymnast fortskrider, är fästen gjort med språngbrädor och försökt från ändarna av balken samt en side mount position. Avancerade demonteringar kan omfatta volter och vändningar av ökande komplexitet.