mynewspapers.net

Sköldpadda formad kaka idéer

Sköldpadda formad kaka idéer


Skapa en sköldpadda-formad kaka för en födelsedagsfest, tårta konkurrens eller andra speciella evenemang. Grön glasyr och fondant används vanligen för att skapa sådana kakor, men du kan välja att täcka en sköldpadda-formad kaka i rödbrunt glasyr att efterlikna en snapper sköldpadda, eller använda brun-gröna och gula färger för en box turtle-formad kaka.

"Tjuvkika" Turtle tårta

Använda en 9-tums rund tårtform och en kupol-formade tårtform för att skapa en sköldpadda "kikar ut ur sitt skal" tårta. Efter att låta placera kakorna svalna dome kakan ovanpå den rund kaka med buttercream isbildning som din "lim". Trimma kakan som behövs, sedan täcka i buttercream frosting. Färg grön marshmallow fondant över hela kakan spara botten fronten. Måla det avsnittet med mörkt gröna fondant och göra två stora ögon och en sköldpadda svans ur fondant också. Limma ögon och svans på med buttercream frosting. Använda gröna jimmies hela toppen av kakan för att skapa konsistens.

Cupcake sköldpadda

Placera cupcakes tillsammans för att skapa en sköldpadda formad kaka. Måla topparna på sex muffins i brun glasyr att arbeta som din sköldpadda "shell." Skär en cupcake i form av en triangulär sköldpadda svans och täcka i grön glasyr, sedan placera den bakom centrum shell cupcake. Täcka en annan cupcake i grön glasyr och Reeses bitar för att göra en sköldpadda står inför, och placera den framför sköldpaddsskal i centrum. Dekorera fyra muffins i en ljusare grön glasyr som din sköldpadda "fötter" och placera på de fyra hörnen av formen sköldpadda.

Ninja Turtle tårta

Använd två 8-tums runda kakor att göra en "Teenage Mutant Ninja Turtle" ansikte tårta. Placera en tårta på varandra med buttercream frosting lim och täcka hela tårtan med buttercream frosting. Följ med ett program av ljus grön marshmallow fondant över hela kakan. Använda fondant måla sköldpadda masken i rött, orange, lila eller blå beroende på önskemål. Måla vitt fondant över masken att göra ögon och använda några för munnen också.

Candy Shell sköldpadda tårta

Skär en sköldpadda form ur en plåt kaka eller två 8-tums runda kakor med fyra cupcake bihang till skapa en sköldpadda form. Täcka hela tårtan i grön glasyr och använda runda choklad godis för turtle ögon. Göra "skalet" genom att täcka avsnittet shell i tårtan helt med godis, såsom M & Ms Reeses bitar, Hershey Kisses, malted milk bollar, runda Kola godis, runda peppermints, livräddare och runda hårda karameller.