mynewspapers.net

Skolans lärare pensionering mittpunkten idéer

Skolans lärare pensionering mittpunkten idéer


Hörnstenarna kan spela en stor roll vid fastställandet av humör för en händelse, lämnar ett bestående intryck på gästerna. När du skapar hörnstenarna för en lärare pensionering fest, det finns flera mönster att välja på, begränsas endast av din leveranser och kreativitet.

Lärare tema

Vad bättre sätt att komma ihåg en pensionär yrke än för att skapa en lärare-tema mittpunkten? Ta en stor tallrik och fyll botten med grus eller dekorativa stenar. Rum nummer-formade ljus visar hur många år honoree var lärare i stenarna. Ordna en låda med krita, en linjal, en gradskiva, ett radergummi, kritor och alla andra lärare-relaterade föremål runt ljusen. Strö plast magnetiska bokstäver över hela skärmen.

Apple mittpunkten

Många förknippar äpplen med lärare och detta beprövade motiv kan du skapa en intressant mittpunkten. Fyll en stor, bred mun, klart glasvas med äpplen. Använda alla röda äpplen eller en blandning av flera olika färg äpplen för olika. Sätta blommor i centrum av varje vas, stöds av äpplen. Vita blommor gör en bra kontrast till antingen röda eller gröna, så bör du använda kallor, vita nejlikor eller vita rosor. Eftersom det finns inget vatten i vasen, placera blommorna i sista minuten.

Sommaren-tema

Eftersom de flesta lärare går i pension i slutet av skolåret, tänka på utforma en beach-tema mittpunkten. Fyll en tydlig, glas stommen med sand och placera en vit ljus i mitten. Omge ljuset med grå, rosa eller vita snäckskal. Snurra en raffia menyfliksområdet och blått sidenband ihop och knyt en sand dollar eller sjöstjärnor att ljushållare. Runt utsidan, placera färgglada bitar av korall.

Ämne tema

Göra en mittpunkten som återspeglar lärarens ämnet med hjälp av en ovanlig blomma behållare. Till exempel om avgående läraren lärt fysisk fostran, klippte topparna av gamla basketbollar, fotbollar eller fotbollar. Fyll cutout bollar med smuts och blommor. Andra idéer för icke-traditionella odlare är kakan kokkärl för Huslig ekonomi lärare, urholkade böcker för engelska eller läsande lärare och bägare för lärare i naturvetenskap. Omge plantageägarna med mindre artiklar med anknytning till ämnet.