mynewspapers.net

Skolan projektet affärsidéer

Skolan projektet affärsidéer


Affärsprojekt kan vara stora eller små i omfång och kan omfatta valfritt antal ämnen, men för att verkligen få dina elever nedsänkt i en affärsplan försöka hitta sätt att införliva gemenskapens i affärsmodellen. Att införa plats och filantropi kan ge eleverna nya sätt att tänka men kan också visa dem hur man tjäna pengar samtidigt hjälpa sina grannar.

Birthday Party arrangörer

Under 2010 skapade sex studenter från Souhegan High School ett affärsprojekt som enkelt kan kopieras och anpassas i hela landet. För att kvalificera sig för ett enat sätt ungdom Venture bidrag, studenterna skapade ett projekt kallat födelsedag önskar, ett företag som sätter ihop födelsedag paket. Del av födelsedag önskar behandlar donera födelsedag paket (kakor, favörer, etc) till utsatta barn, medan den andra sidan av affären säljer part paket till personer med medel. Födelsedagen önskan innehar också insamlingar under hela året. Studenter som vill starta egna projekt kan låna många effektiva element från födelsedag önskar för att jumpstart sin egen framgångsrika affärsmodell.

Konsert arrangörer

Studenter som vill bygga ett affärsprojekt som fokuserar på gemenskapen och musik kan ta en sida från en grupp av University of Georgia studenter som beslutat att göra en affärsplan för skolan till ett verkligt företag som anordnar gemenskapens musikkonserter. För det första projektet förde företaget (hennes) samman samhällsledare, kända musikgrupper och mindre artister under ett tak för en storskalig hip-hop händelse. Att sätta samman projektet, hade hennes medlemmar förslag till avtal, förhandla priser, arbeta med lokalen och samordna schemaläggning. Men elever kan skala ner denna modellen för att skapa en konsert som passar i anlagen av arrangörerna, och valfritt antal projekt variationer kan våren från hennes modell.

Gemenskapens bokprojekt

En annan business-projektet som innebär att gemenskapen är student gemenskapen bok. Studenter bör först igenom samhället och ta reda på vilken typ av närsamhället bok medborgare skulle vara intressant i läsning, vare sig det vara en allvarlig historiska konto med intervjuer och gamla foton eller en ljusare bild-bok handledning syftar till att yngre medlemmar i gemenskapen. Boken projekt kan vara ganska omfattande i att studenter måste du först söka och organisera informationen, de kommer att behöva samla in pengar för första tryckningen och de måste slutligen säljer böcker till allmänheten. Men i varje steg de kommer att lära sig värdefulla affärsstrategier och göra anslutningar som kunde uthärda långt efter projektet är avslutat.