mynewspapers.net

Skolan affärsprojekt

Skolan affärsprojekt


Affärsprojekt är bra för entrepeneuristic klasser som marknadsföring och reklam. High school-elever kan lära sig i första hand hur det är att skapa en affärsplan eller köra en annonskampanj. Tentor testa bara konkreta kunskaper och tillämpas inte färdigheter. Projekt tvinga studenter att utnyttja lärt sig kunskap på ett praktiskt och sammanhängande sätt.

Skapa en affärsplan

Att skapa en omfattande affärsplan är ett imponerande sätt att bevisa business know-how. Studenter ska skriva detaljerade business beskrivningar och idéer. Sedan bör de undersöka deras målgrupp. En disposition av produkter och tjänster bör också skapas. Potentiella sätt att organisera och hantera deras företag bör bildas. Till exempel företaget ska vara ett aktiebolag och företag? Hjärtslagen i affärsplanen, marknadsföring och reklam strategi, måste skrivas. Slutligen bör studenterna konvergera alla planerna i en sammanhängande Sammanfattning.

Skapa en annonskampanj

Har eleverna skapa en hypotetisk annonskampanj. De kan till exempel välja ett medium och en plats för annonsering (TV, lokal radio, etc.). De kan sedan ställa en budget (£6.500 per dag eller £32,500 månaden.) De bör också anser kostnader utveckla annonsen själv. Till exempel om de vill skapa en kommersiell, måste de anser att kostnaderna för ankomst-och avgångstider och utveckling. Slutligen bör studenter ger en grov uppskattning av deras avkastning på investeringar.

Skapa en produkt

Eleverna skapar en potentiell produkt för att utvecklas och säljs. De bör överväga som de är riktade mot (dvs tröjor för vuxna, eller skor för barn.) Om produkten är en ny banbrytande teknik, bör de överväga kostnaden för forskning. De bör också överväga kostnaden för tillverkningen av produkten. De bör överväga om det finns någon befintlig konkurrens. De bör då fråga sig om människor skulle köpa deras produkt över att konkurrensen. Om allt checkar ut, bör de i slutändan skapa en reklam kampanj och business plan.