mynewspapers.net

Skogen används för att göra engelska långbågar

Skogen används för att göra engelska långbågar


Den ursprungliga engelska longbow var en antagna och modifierade vapen design från walesarna. Efter kämpar walesiskt i början av 1100-talet, insåg svenska battlefield fördelen att en skicklig longbow archer besatt och snabbt integreras longbow till formella militära vapen av 1252 enligt Archers.org. Flera skogar användes att göra longbow utifrån tillgänglighet och vissa woods var att föredra.

Idegran

Yew var Rekommenderad trä används för att göra en långbåge. Detta beror på dess extremt flexibel splintved och extremt starka och hållbara kärnved. Den perfekt Engelsk långbåge gjordes från nedskärningar av trä som hade både yttre splintved och inre kärnveden ingår. Timmer fräsar och bowmakers hade att arbeta med precision i både att välja den lämpliga trädet, och skära och krydda trä. På grund av det faktum att krig kvarstod under hela medeltiden, började yew tree lundar minskar eftersom de var Rekommenderad trä att använda för långbågar. Yew träd har varit Rekommenderad virket ska användas för vapen och stängsel i många år. Äldsta trä vapen artefakt i världen är ett spjut i Essex som uppskattas till 200 000 år gammal, och i några fall yew trä har rapporterats att outlast järn stängsel byggt på samma gång, enligt the Woodland Trust brittiska träd hemsida.

Elm och av Elm

Av Alm eller elm var också ofta används i byggandet av långbågar. Dessa träd fanns tillgängliga över hela Storbritannien och Irland och används för många trä projekt, speciellt för båt konstruktion på grund av deras motstånd mot vatten. Av Almen är mycket hårt, men inte så flexibla som idegran, men kan göras i en pilbåge av en skicklig bowmaker när yew tillgänglighet minskat. Effektiva avståndet en idegran longbow kunde nå var cirka 400 gårdar, medan 250 varv var området för en båge av elm eller av elm.

Ash

Askan var allmänt används för att konstruera "långbåge" och de flesta pilen schakt, men som med Alm och av elm, aska användes också till att göra långbågar när yew blev knappt. Detta trä är svårt mycket gillar elm, minus dess höga vatten resistenta attribut, och inte alls som flexibelt. En aska longbow undergång var att med upprepad användning, fören skulle vrida och warp och så småningom förlorar lite flexibilitet den en gång hade innan bota helt.