mynewspapers.net

Skillnaderna mellan armén och marinkåren grundläggande utbildning

Skillnaderna mellan armén och marinkåren grundläggande utbildning


Som är tuffare: armén eller marina Boot Camp? Detta är frågan som har plågat fåtölj generaler och startat mer än en bar bråk. Skillnaderna visar att marinkåren definitivt har det tuffare boot camp.

Längd

Marina Boot Camp varar i 13 veckor. Armén grundläggande bekämpa utbildning (BCT, arméns motsvarande boot camp) varar i nio veckor, plus en fyra - till 10 - dagars mottagning bataljonen före BCT börjar.

Armén fysiska standarder

Armén BCT kräver följande av en typisk manlig rekrytera examen: 35 armhävningar i två minuter, 47 sit-ups i två minuter och en två mil körning i 16 minuter och 36 sekunder.

Marina fysiska standarder

Marinkåren Kräv följande för en typisk manlig rekrytera: fem pull-ups i två minuter, 50 sit-ups i två minuter och tre sjömil run i 24 minuter, 30 sekunder.

Marina gevär standarder

Marinkåren har tre kvalifikationer för Bboot camp skytte, på 200, 300 och 500 varv. Det är den enda tjänst som har kompetensen som 500-gård.

Efter Basic

Marines går vidare till skolan av infanterit för ytterligare infanteri bekämpa utbildning, oavsett om de kommer faktiskt specialiserar sig som infanterister eller inte. Armén rekryterar får inte denna extra infanteri utbildning.