mynewspapers.net

Skillnaderna i Sony Bravia serien

Skillnaderna i Sony Bravia serien


Sony Bravia TV-serien är uppdelad i många delar som är avsedda att vägleda kunden till de bästa pris punkten, beroende på önskad storlek och funktioner. Varje serie Bravia definieras genom en kombination av två bokstäver som förekommer vanligen som de två första bokstäverna i produktens ID-nummer. Oavsett om du letar efter en mindre, standard HD - TV eller en avancerad 3D-kompatibel TV, ger Bravia serien gott om alternativ till köparen.

Bravia BX serien

Bravia BX serien är utgångspunkten för Bravia raden av TV-apparater. Den har de minsta TV-storlekarna i någon Bravia-serien börjar strax ovanför 20 inches och sträcker sig upp nära 45 tum. Dessa TV-apparater har standard HDTV funktioner som HD input och bildkvalitet mellan 720p och 1080p. Dessa TV-apparater har också en USB-ingång och automatiska skärm justering av ljusstyrka. Dessa TV-apparater kan ses som en prisvärd första steg i att äga en fullt kapabel och enkel HDTV.

Bravia EX serien

EX serien Bravia-TV: n erbjuder mid-range HDTV. Dessa TV-apparater erbjuder storlekar någonstans mellan 30 inches och 55 inches med några av serien erbjuder 3D bild-funktioner. De flesta av dessa TV-apparater erbjuder också 1080p bild kvalitet, LED-bakgrundsbelysta skärmar och Wi-Fi-funktioner.

Bravia NX-serien

Riktning mot en high-end TV-modeller, har Bravia NX-serien en högre prisläge, men flera funktioner som TV-älskare kommer att njuta. Alla TV-apparater i denna serie har full 1080p bildkvalitet i både 2D och 3D (de är alla kan producera) i skärmstorlek, från 45 tum till 60 tum. De har också Corning Gorilla glas för förbättrad bildkontrast, dynamisk Edge LED-bakgrundsbelysning, full Internet-funktioner och många andra förbättringar.

Bravia HX-serien

Vill du top-of-the-line Bravia TV, är HX-serien var du ska leta. Till högsta pris punkt, dessa TV-apparater mellan 45 tum och 60 tum och har alla förbättringarna inom NX-serien. Plus har den HX-serien X-Reality Pro Engine för att ge bästa bildkvalitet tillgängliga på Bravia-plattformen. Denna serie har de högsta tillgängliga TV-bild innovationerna i raden av Sony TV, syftar till att teknik och TV-älskare lika.