mynewspapers.net

Skillnader mellan Olivbladsextrakt & oliv extrahera

Skillnader mellan Olivbladsextrakt & oliv extrahera


Oliver har varit en källa till mat och medicin i tusentals år i egyptiska, grekiska, romerska och mer moderna kulturer. För de flesta av denna tid, har frukt och olja av trädet varit mest uppskattade för sina hälsobringande egenskaper. Medicinsk användning av ett utdrag ur den olivolja bladen är mycket senare. Varje del av olivträdet har specifika medicinska användningsområden.

Olive Leaf Extract

Den olivolja Bladen används som ett näringstillskott i integrativ medicin för behandling av infektionssjukdomar och bilda av kroppens immunförsvar. Oleuropein och dess viktigaste bestånds eneloic syra har identifierats som den olivgrön blad föreningar förknippade med uppenbara antivirala, antibakteriella och antimikrobiella egenskaper. Integrativ vård utövare använder Olivbladsextrakt vid behandling av sjukdomar och tillstånd som bäckenben inflammatorisk sjukdom, Histoplasmos, influensa och hjärt- och intestinala störningar.

Olive frukt extrakt

Olive frukt extrakt är mer känd som olivolja. Olivolja har erkänts ha gynnsamma effekter i förebyggande och behandling av kranskärlssjukdom. Dessa fördelar är på grund av de höga nivåerna av monosaturated fetter i olja. Dock har ett utdrag från oliv skinn visat sig hämma tillväxten av cancerceller. Flår innehåller högre mängder av triterpenoids, icke energigivande ämnen att skydda frukten av oliv mot insekter och sjukdomar.

Skillnader

I huvudsak visar den olivolja bladen mer förmåga att bekämpa mer akuta tillstånd som orsakas av smittämnen. Oliver frukten är mer effektiv vid behandling av villkor med lång ansats som hjärtsjukdomar och cancer. Införliva frukt extrakt som Oliver och olivolja i kosten är mycket enkel och välsmakande. Å andra sidan, de aktiva komponenterna i Olivbladsextrakt har en bitter smak och mer ofta används som droger än som mat.

Gemensamma drag

De flesta av beståndsdelarna i olivträdet uppvisar viss förmåga att bekämpa sjukdom hos människor. Både oliv-blad och oliv-frukt extrakt uppvisar antioxiderande egenskaper som hjälper bekämpa ohälsosamma celltillväxt, oavsett om de är cancerceller eller virus. Bestämt tripertenes i oliv skinn, lineolic syror i olivolja och elenoic syra i oliv skinn störa och orsaka döden av onormala celler.