mynewspapers.net

Skillnaden mellan Rainier körsbär & Bing körsbär

Skillnaden mellan Rainier körsbär & Bing körsbär


Körsbär är en måste-ha sommar behandling, bra för fruktsallader, desserter och bara poppar i munnen. Bing körsbär och Rainier körsbär linje marknaden producera hyllorna varje sommar, redo för konsumenterna. Valet mellan Bing och Rainier körsbär gångjärn på varje frukt färg, smak och användningsområden.

Utseende

Det första sättet att urskilja Bing körsbär från Rainier är av utseende. Varje sort har bland annat olika hud och kött. Kalifornien Cherry Advisory Board beskriver Bing cherry som med djupa röda skal i på motsvarande sätt färgade köttet, medan den mer regniga cherry har genomskinliga kött och gul hud med en rosig nyans. Dessutom, enligt specialitet producera företaget är Rainer körsbär känslig och större än Bing körsbär.

Smak

En av de viktigaste skillnaderna mellan Bing och Rainier körsbär är smak. Stemilt odlare skriver att Bing körsbär är definitivt ganska söt och gör en uppfriskande mellanmål. Rainier körsbär är mycket hög i socker och mycket sötare än Bing körsbär, men med en mer raffinerad smak.

Skördesäsongen

De skörda säsongerna av Bing och Rainier körsbär överlappar varandra betydligt, men säsongsmässiga begränsningar påverkar varje frukt konsumenten tillgänglighet. Båda sorter av körsbär mogna och skördas i slutet av maj och början av juni, ett ganska smalt fönster. Som ett resultat, är kvalitet sötkörsbär tillgängliga på marknaderna för en relativt begränsad tid.

Förslag på användning

Skillnaden mellan Rainier körsbär & Bing körsbär


Bing och Rainier körsbär är lämpliga ingredienser för många av de samma bakverk och andra cherry rätter. Båda är vanligen äts färska utan hjälp av socker eller andra söta kosttillskott, men båda kan också användas att göra pajer, kakor, tårtor, sylt och andra desserter.