mynewspapers.net

Skillnaden mellan mångfacetterat & c-fold pappershanddukar

Skillnaden mellan mångfacetterat & c-fold pappershanddukar


Många typer av företag och organisationer tillhandahålla kommersiella pappershandduk automater i sina badrum. Två av de vanligaste typerna av pappershanddukar används i kommersiella dispensrar är mångfacetterat pappers handdukar och c-fold pappershanddukar. Dessa två typer av handdukar är liknande, och ofta utbytbara.

Användningsområden

Både c-fold och mångfacetterat pappershanddukar är standardtyper av pappershanddukar erbjuds i kommersiella badrum. Detta inkluderar badrum ligger på platser som butiker, kyrkor, kontorskomplex, offentliga byggnader, skolor och hotell. Båda typerna av pappershanddukar passar i pappershandduk automater och många automater rymma antingen typ.

Storlekar

Storleken på båda typerna av pappershanddukar varierar beroende på tillverkare. Båda är cirka 9 till 13 inches lång vid 9-12 inches bred när öppnas upp. När stängd, är de ungefär 3 inches bred. Vid köp handdukar för en dispenser, mäta måtten på fördelaren att bestämma vilken storlek på beställning.

Skillnader

Även om c-fold och mångfacetterat pappershanddukar likna, de skiljer sig på det sätt de viks. En c-fold pappershandduk viks i form av en "C," mest märkbar när handduken är helt uppfällda. C-fold pappershanddukar är inte förreglas, men i stället de helt enkelt ligger på varandra. Ett mångfacetterat pappershandduk har en "Z" typ gånger till den. Det är vikt detta sätt för att tillåta handdukar till interlock med varandra.

Detaljer

C-fold och mångfacetterat hushållspapper finns allmänt i vitt eller en återvunnen brun färg. Priserna på dessa varierar beroende på storleken på paketet, distributör, ply och textur. Båda typerna av pappershanddukar är relativt ekonomiska för offentliga byggnader. De är ofta mindre dyrt än att köpa hushållspapper på rulle, även om offentliga byggnader också vanligen använda rulle hushållspapper.