mynewspapers.net

Skillnaden mellan Graco Quattro Tour Deluxe & Tour LXI

Skillnaden mellan Graco Quattro Tour Deluxe & Tour LXI


Graco är ett namn som betrodd av många föräldrar när de köper redskap för deras barn. Graco är tillverkaren av många babyprodukter inklusive barnvagnar. Två av de barnvagnar som Graco erbjuder är Graco Quattro Tour Deluxe och Graco Quattro Tour LXI. Vid första anblicken ser dessa två barnvagnar nästan identiska. Men vid en ytterligare granskning framgår att det Quattro Tour Deluxe och Quattro Tour LXI har några stora skillnader.

Carseat kompatibilitet

Medan både Quattro Tour Deluxe och Quattro Tour LXI är kompatibel med Graco bilbarnstolar, klarar endast Quattro Tour Deluxe Graco säker säte. Säkra sätet är en bilbarnstol som är tillverkad av Graco med plats för barn upp till 14,5 kg. Quattro Tour LXI accepterar Graco ombonad Ride bilbarnstolen. Den ombonade rida är avsedd för barn upp till 9.98 Kilogram.

Viktgränsen

Viktgränser på barnvagn är något som många föräldrar betala nära uppmärksamhet. En extra fem eller tio-pund kapacitet på en barnvagn innebär att du kommer att kunna få mer användning av den. Quattro Tour har en maximal viktkapacitet på 22,7 kg medan den Quattro Tour LXI har en totalvikt krav på 18,1 kg.

Kallt väder Boot

En kallt väder boot är praktiskt om du bor i ett kallare klimat eller i vintermånaderna när ditt barn behöver mer skydd från väder och vind än en jacka kommer att ge. Graco Quattro Tour LXI ger ett kallt väder boot som lätt fäster på och av, medan den Graco Quattro Tour lura inte.

Pris

Priset är oftast en stor faktor för föräldrar när de köper en barnvagn. Den största skillnaden mellan Graco Quattro Tour Deluxe och Graco Quattro Tour LXI är deras pris. Graco Quattro Tour Deluxe har ett pris på £116.9, från och med 2011, medan den Graco Quattro Tour LXI säljs för £84.40.