mynewspapers.net

Skillnaden mellan Europeiska & amerikansk dukning

Skillnaden mellan Europeiska & amerikansk dukning


Tabell inställningar varierar mellan Amerika och Europa, mestadels baserad på om måltiderna är formell eller informell karaktär. Faktorer som spelar in när du ställer in en tabell är vilken mat serveras, köksutrustning tillgänglighet och personliga preferenser.

Informella och formella inställningar

Både USA och Europa har tabellen inställningar betytt för olika tillfällen. Informella inställningen är avslappnad eller traditionella måltider, ofta i familjehem, medan den formella inställningen används för mer ceremoniell måltider för speciella tillfällen eller i formella sammanhang. Formella måltider tenderar att använda mer köksutrustning än informella måltider.

Formella Europeiska middagsbordet inställningar

Skillnaden mellan Europeiska & amerikansk dukning


Formella Europeiska dukning är en tjänst, bröd-smör och sallad tallrik tillsammans med en oval skål. En europeisk middag gaffel, middag kniv och tesked används, tillsammans med en middag gaffel och en fisk gaffel. Den andra bestick som används är en dessert, smör och fisk kniv som medföljer en middag eller soppa/dessert sked. Glasvaror omfattar två vinglas, en vatten pokal och en champagne flöjt.

Formella amerikansk middagsbordet inställningarFormella amerikansk tabell inställningar inkluderar en middag, två sallad och ett bröd och smör plattan tillsammans med en oval skål och en kopp och fat. Bestick som används är en smörkniv, en middag kniv, en tesked, en soppsked, en sallad gaffel och en middag gaffel. Glas med vatten bägare, champagne flöjt och vinglas.