mynewspapers.net

Skillnaden mellan boxare i korthet & stammar

Skillnaden mellan boxare i korthet & stammar


Det finns många termer för mäns underkläder, trosor, boxare i korthet, boxare Koffertar, jockey shorts, "tighty whities" och andra. Ökad förvirring resultat från företag märkning liknande objekt under olika namn. I korthet är snäva och stödjande, utan ben. Boxarna är lös och inte stödjande. Dock boxare i korthet stammar är två olika saker helt och kombinera flera funktioner.

Historia

Mäns underkläder har kommit en lång väg sedan höftskynken. Enligt författaren Ethan Trex skapat Jacob Golomb första boxer-typ plaggen med gummiband på 1920-talet. Strax efter inspirerade ett vykort som visar män i bikini badkläder regelbundna benlösa kalsonger, enligt Trex. De första benlösa trosor var Jockey varumärke och började sälja i Chicago i 1935. Början med massa reklam och företag som Calvin Klein och Joe boxare, boxare vunnit popularitet under 1970 och 1980-talet.

Fashion

Som annonseringen av underkläder för både kvinnor och män blev mer acceptabelt, mäns underkläder förvandlas från huvudsakligen vita till en mängd olika färger, tyg val och mönster. Calvin Klein hade skyltar och reklam med skådespelaren Mark Wahlberg i boxare i korthet i början av 1990. Ben varierade från ingen till närmar sig knäna. Variation och förvirringen av termer, eskalerade som företag kämpade för en del av marknaden.

Skillnaden

Även om många av de ursprungliga mönster var tight och stödjande, på 1990-talet, mäns underkläder allmänt började bli lösare och längre. De boxare i korthet kombinerat stöd med längre ben. Enligt FreshPair, även om både stammar och boxare i korthet har ben, är skillnaden mellan stammar och boxare i korthet att stammarna formen är fyrkantigare och har kortare ben. Båda stilar är stödjande, inte loosefitting, underkläder. Svårigheten att skilja mellan stammar och boxare i korthet uppstår eftersom det finns ingen industristandard anger hur länge eller kort bör de passa som etikett. I själva verket klassificera vissa företag, exempelvis HisRoom, stammar som en typ av boxer kort.

Överväganden

Närmare sittande underkläder tenderar att smälta in bättre under kläder och både stammar och boxare i korthet passar det primat. Stammarna kortare ben kanske bättre för män bär shorts eller snäva byxor. Huskier män hitta ibland en bättre passform i stammarna kvadratisk form. Boxare i korthet är att föredra för den som söker ett längre ben och en närmare passform i området grenen.

En relaterad debatt

Betänk också att testiklarna ökad temperatur kan påverka fertiliteten, enligt många experter. Även om ämnet är fortfarande ut för debatt, om du försöker få en gravid kvinna, tycker om att undvika åtsittande kläder och underkläder om det ökar temperaturen i dina testiklar.