mynewspapers.net

Skillnaden mellan airsoft & BB kanoner

Skillnaden mellan airsoft & BB kanoner


Airsoft och BB kanoner är båda extremt populär hobby vapen. Båda typerna av vapen fungerar på samma sätt ser dramatiskt ut riktiga kanoner och är lätta att köpa och driva. Detta är dock där likheterna slut. Airsoft guns och BB kanoner är mycket olika, och förvirrande dem kan vara mycket farligt.

Användningsområden

Airsoft guns är strikt används för fritidsändamål och airsoft spel är mycket populärt bland entusiaster. Airsoft pellets är relativt ofarliga och orsakar inte kroppsskada, så airsoft spel är krigiska och engagera skjuta på motståndare liknar paintball spel. Några populära airsoft spel inkluderar manhunt (en spelare jagas av resten av spelarna), sista spelaren ständiga (sista spelare vid liv vinner), hostage rescue och fånga flaggan. För mer information om dessa spel, kolla in The Airsoft Gun webbplats på www.theairsoftgun.net/airsoft-game-types/index.php. En BB pistol, å andra sidan, skjuter hårt pellets och är mycket mer kraftfull än en airsoft pistol. Det kan orsaka kroppsliga skador och bör aldrig bli skjuten på en annan person. Således kan inte en BB pistol användas i krig spel som en airsoft pistol. BB kanoner är användbara för skytte skadedjur och småvilt. Målet skytte och plinking plåtburkar är klassiska användningsområden för BB kanoner.

Historia

BB vapen har använts i mer än 100 år i USA. De uppfanns av Clarence Hamilton 1886. Kanonerna snabbt blev mycket populärt och producerades av Daisy Manufacturing Company, Inc. De marknadsfördes som en ung pojke pistol. Den mest populära BB pistolen av alla var Daisy röd ryttare, varav mer än 9 miljoner enheter har sålts. Airsoft gun är en mycket nyare utveckling. Den utvecklades i Japan på 1980-talet som ett lagligt sätt att njuta av skytte i ett land där vapen förbjöds. De var först marknadsförs i USA på 1980-talet som ett säkert alternativ till BB kanoner men vinna inte popularitet. Daisy började marknadsföring airsoft vapen i USA 2003, och den här gången konceptet tog bort för att göra airsoft spel en populär sport.

Begränsningar

Det finns inga krav på tillstånd för att äga en airsoft pistol i Förenta staterna, måste du vara minst 18 år gammal för att köpa en. Det är också nödvändigt att airsoft vapen har en orange tips till skilja den från en riktig pistol. BB gun begränsningar varierar beroende på stat. Det finns inga nationella regler eller förordningar eller åldersgränser. Den enda staten notering en BB pistol regel på webbplatsen för NRA är Delaware, där det är olagligt för en förälder att tillåta sina barn att inneha ett skjutvapen, airsoft pistol eller BB gun utom under direkt tillsyn av vuxen.

Bränning Power

BB vapen är mycket mer kraftfull att airsoft vapen och skjuta 91 till 152,4 meter per sekund. Detta är tillräckligt för att orsaka kroppsskada. De skjuta små, metall pellets kallas BBs. Airsoft guns, å andra sidan, skjuta med en hastighet av 55 till 91 meter per sekund. Detta är i allmänhet inte tillräckligt snabbt för att orsaka kroppsskada. De skjuter små 6mm eller 8mm plast pellets.

Säkerhet

I grund och botten airsoft guns har mjukare pellets och skjuta på munkavle hastigheter anses vara icke-dödande, medan BB kanoner skjuta hårt pellets på högre munkavle hastigheter som kan vara dödligt. Airsoft Pistoler är roligt, fritids verktyg som kan användas av både vuxna och övervakade barn. Liten risk för skada och airsoft vapen kan användas säkert i skytte spel. Även om historiskt marknadsförs som en pistol, bör BB kanoner endast användas av barn med nära tillsyn av en vuxen. De kan vara dödliga om missbrukas.