mynewspapers.net

Skillnaden mellan 20% & 35% opalescensen

Skillnaden mellan 20% & 35% opalescensen


Opalescensen tillverkar ett sortiment av ta hem och tjänstgörande vitare produkter, alla kräver ett recept från din tandläkare. Procentsatsen i sortimentet avser mängden kalium fluor (PF) används för att bleka tänder. Du kan hitta sorterna som 20 och 35 procent i ta hem kit. Alternativen är inte tillgängliga i Opalescensens förifyllda disponibel eller tjänstgörande linjer. Både 20 och 35 procent raderna också innehåller karbamidperoxid (CP) till stöd i tandblekning.

Whitening faktor

Den centrala skillnaden mellan Opalescensens 20 och 35 procent rader av blekning geler är högre procentsatser av PF kräver mindre tid att bleka tänder. Enligt tänder tandblekning Produktrecensioner tar det 14 dagar att slutföra programmet tandblekning på båda 20 - och 30-procentig PF. Dock på 35-procentig PF, måste du bära en tandskena för en timme om dagen, i stället för upp till åtta timmar vid 20-procent PF.

Känslighet

Ju högre andelen PF, större chansen du kommer att uppleva känslighet i tänderna och tandköttet. Medan natten tandblekning rekommenderas för lägre procenttal av PF, rekommenderas det inte för det 20 - och 35-procentiga PF linjer, eftersom det kan leda till svår och smärtsam känslighet i tänder och tandkött. Gelen används i Opalescensens ta hem kit är inte vattenlösligt och är svår att ta bort från tandköttet. Använd därför tandblekning brickor med spridningseffekter behållare om lösningen för mer än en timme.

Brickor

20 och 35 procent PF raderna kräver skräddarsydda dental brickor. Besöka en tandläkare och be honom att passa ordentligt dessa brickor. Om du använder 35-procentig PF linjen, som kräver mindre än en timme av ansökan per dag, behöver du inte brickor med behållare. Men om du använder 20-procent PF raden som kräver upp till åtta timmar efter applicering, behöver du tandvård brickor med ordentlig spillover, eller "blockerar" reservoarer, att förhindra kontakt med tandköttet.

Smaker

Opalescensen erbjuder tre olika smaker i dess ta hem tandblekning gel: mint, melon och regelbundna, oavsett PF koncentration styrkan. Dessa aromer kan dröja lång tid efter användning, så vara säker du kan tolerera timmar av mint, melon eller tandkräm smak. Om smaken är för hård, blanda lite tandkräm med lösningen, även om detta kan minska dess tandblekning effektivitet.