mynewspapers.net

Skärmen veranda designidéer för ett modernt utseendeDu kan bygga en mycket informell skärmen veranda, men du kan också ge verandan en exklusiv look som passar nuvarande nya hem väl. Vilken typ av tak, virke och RAM design är viktiga. Gå online för att granska olika designer av skärmen verandor och granska bakgård böcker och tidskrifter att få idéer. Landskapsarkitektur runt verandan och andra bekvämligheter bidrar alla till dess övergripande utseendet, så alternativen är obegränsade.

Planera en väl utformad tak

Investera tid i att skapa ett lämpligt tak område. Någon struktur design bestäms till stor del av sin tak form och beläggning. Till exempel kan en tegelsten hem ser bra ut med en skärmad veranda med en metall koppartak. En skärmad veranda med generösa överhäng och rännor kommer att se mer exklusiva än en enkel vindskydd design med inget överhäng.

Matcha hus taket

Om verandan gränsar till hemmet, gör det verkar del av hela strukturen. Till exempel kan du knyta de tak takbjälkar av verandan till taket takbjälkar av huset. Rita avskärmat verandan på rutat papper att komplettera den arkitektoniska utformningen av huset. Tonhöjden i taket och den totala storleken på verandan blir viktigt. Material väljs för taket kan vara plåttak, asfalt bältros eller ceder skakar, men tak av skärmad verandan bör harmoniera med huset taket.

Skapa en intressant grund

Utforma en bra bas för skärmen verandan. Du kan exempelvis lägga ett par rader av breeze block omfattas av staplad sten faner på yttre sidan för att skapa en exklusiv foundation. Bygga ramen ovanpå kort väggen. De flesta skärmen verandor byggs över prydnad eller en enkel betongfundament, men grunden för huset kanske passar med något utförligare. Du kan använda skära stenar, floden stenar eller tegel för en kort yttervägg foundation på en skärm veranda.

Bygga bra ram

Ramen bör erbjuda form och stil. Bara för att screening kommer att läggas till väggarna i verandan, betyder inte att du bör bortse från en välgjord inramning struktur. Dimensionerna av virke, typ av woo och detaljer av trä trim och rännor kommer alla lägga till utseendet på verandan. Bygga en form som passar med hemmets design i alla avseenden innan screening material läggs. Utformningen kommer att Visa från alla vinklar inne och ute, så radavstånd styrelser och intressant design arbete spelar roll.

Gå för fin detalj

Lägg till atmosfär inne och ute. Skapa lämpliga belysning, och lägga till eluttag inne i rummet. Installera en litet kylskåp eller TV om interiören är väl skyddad från väder och vind. Lägga till en liten diskho inne i skärmen verandan också. Köpa eller bygga planters installera utanför skärmen verandan. Mjuka upp utseendet på screening genom att placera stora konkreta behållare av små buskar eller träd i hörnen som ett annat alternativ.