mynewspapers.net

Skär & klistra in aktivitet ark

Skär & klistra in aktivitet ark


Klipp-och-klistra aktivitet täcker är pedagogiska verktyg som förstärker läroplan material och göra ett roligt hantverk för barn. Använda klipp-och-klistra lakan att lära om numerisk ordning, alfabetet, djur och växter, forma erkännande och mönster sekvens. Några blad kan färgas som ytterligare en del av verksamheten.

Nummerordning

Använda klipp-och-klistra aktivitet ark som kräver barnen att skära ut siffrorna från toppen av sidan och limma fast dem i block till botten av sidan i rätt numerisk ordning. Dessa inkluderar enkel- och dubbelrum digitala siffror, till exempel 1 men 5 rörig för eller 16 till 20.

Former

Skriva ut klipp-och-klistra aktiviteter där barnen måste skära ut och matcha rätt formen till rätt kontur-formen, som trianglar, fyrkanter och cirklar. Form pussel av stora objekt som skolan bussar och cyklar är ett annat alternativ. Barnen kan också färg former innan skära dem och limma dem.

Bokstäver

Bläddra till klipp-och-klistra aktivitet ark där barnen måste matcha versaler brevet till dess spårning. Leta efter dessa ark baserat på ett tema om så önskas, exempelvis dinosaurie med bokstäverna, rosa bokstäver med hjärtan för alla hjärtans dag eller gröna bokstäver med shamrocks för Saint Patrick's Day.

Djur och träd

Leta efter klipp-och-klistra ark tree ritningar som inkluderar blad för barnen att klippa ut och klistra in på grenarna. Dessa mindre cutouts också hjälpa barnen vässa sina skärande färdigheter. Också prova klipp-och-klistra ark av djur som ekorrar i olika storlekar. Barnen måste skära ut ekollon och limma dem på ekorrar tassar.

Mönster

Ser för mönster klipp-och-klistra ark där studenten måste klistra in korrekta objektet som kommer härnäst i mönstret, såsom jul ball ornament. Om mönstret är blå och silver ornament, och den sista prydnaden var silver, måste barnet välja rätt prydnad att klistra in i mönstret. Vissa mönster omfattar två av samma jul prydnad innan en ändring av mönstret.

Färgtema

Färgteman är ett annat alternativ för klipp-och-klistra ark, som gult. Barnet måste matcha rätt post med en korrekt mening om det objektet, till exempel en bild av en gul fågel som matchas till en mening som lyder "vissa fåglar är gult." Grön, röd, lila, blå och orange tema ark finns också tillgängliga.