mynewspapers.net

Skåpdörren kanten Molding typer

Skåpdörren kanten Molding typer


Vissa skåpdörren gjutning är tunnare än en tum. Några lister är handgjorda med intrikat skiktad lättnad mönster. Oavsett storlek eller detalj agera enkelt och ofta billigt för att lägga till gjutning till skåpdörrar kan förvandla en gång var en platta i ett arbete skåp konst. Utforska några idéer och förslag, och visualisera efterverkningarna kan du skapa genom att gjuta till din skåpdörrar.

Dentil gjutning

Använda den klassiska touchen av dentil formning för att ta skåp från vanligt till det extraordinära. Fläcken eller måla för att matcha dörrar, eller använda en kontrasterande finish att lägga till iögonfallande definition.

Rep gjutning

Rep gjutning är en mycket mångsidig trä crafting verktyg. Det fullbordar utseendet på skåpdörren mönster. Vara kreativ och experimentera med att använda det som en insats eller vid dörren kanten gränserna. Arbeta med olika storlekar att lager och skapa en look som är ditt ensam till antingen platta eller upphöjda panel skåpdörrar.

Handsnidade lister

Eliminera tankar att handsnidade lister är reserverade för skåp för de rika och berömda. Använda handsnidade lister på skåpdörrar i hem vid varje pris punkt och varje grannskap. De lägger djup och karaktär som gör dig stolt. Handgjorda vackert och full av detaljer, snidade lister förmedla ett snyggare utseende av ståtlighet. De innehåller ofta lindring Detaljer av blad, druvor vinstockar och klassiska, tidlösa mönster. Att lägga till snidade lister dörrar skåp gör ett grand uttalande om din kärlek till ditt hem och känsla för stil.

Listen

Utforska med krona gjutning lägga elegans till ditt skåpdörrar. Tillägg kan lägga till utseendet på höjden och även skapa en sömlös look mellan ditt skåp och rummets tak.

Rundade kanten gjutning

Istället för att hålla kanterna på skåp intetsägande och rak, använda rundade lister för att ge tecken och professionell uppmärksamhet på detaljer. Medan de är enkel i sin konstruktion, är det fantastiskt hur tillsats av rundade lister till din skåpdörrar ger dem med en sann blick av klass och perfektion.

Dual Purpose skåp hörnet gjutning

Många husägare använda hörnet lister tillverkade i olika dimensioner, detaljer och mönster för att dölja sladdar och kablar så att köksutrymme är tydlig och obefläckade i presentationen.