mynewspapers.net

Skapar en Football League tabell i Excel

Skapar en Football League tabell i Excel


Football league tabeller är ett enkelt sätt att hålla reda på spelaren och laget resultat under en säsong av fotbollsmatcher. Tabellerna erbjuder specifika dataområden för många parametrar, inklusive enskilda spelarpoäng, vilken typ av verksamhet uppnåtts (som passerar eller touchdowns), antalet hemmamatcher och bortamatcher och andra spel detaljer. Microsoft Excel är träffande lämpad att spåra denna information. Programmet är utformat i en kalkylbladsrutnätet som enkelt formaterar data i kolumner och rader. Det är möjligt att ha en football league tabell och körs i Excel i några minuter.

Instruktioner

• Identifiera en football league tabell som passar ditt syfte från online källor som innehåller Excel-mallar. Det finns många, inklusive den officiella Microsoft-webbplatsen. Stil med mallar varierar kraftigt. Vissa är utformade specifikt för fotboll, medan andra är flexibla och rymma någon sport.

• Ladda ner Excel-mall. De flesta online källor för Excel-mallar ger dessa kostnadsfritt. Alternativt kan du söka en mall från en källa som avgifter för sina tjänster. Dessa mallar kan erbjuda ytterligare funktioner eller mer robust kalkylblad gränssnitt. Det är dock lämpligt att du först överväga gratis alternativ som de ofta passar de vanligaste kraven.

• Dubbelklicka på den nedladdade mallen att öppna den i Excel.

• Klicka på "Arkiv"-menyn i Excel och välj "Spara som" kommandot. Ett popup-fönster visas. Välj ett namn på mallen. Överväga att namnge mallen med året och grupper som den innehåller. Tryck på "Spara" när du är klar. Genom att skapa denna andra filen, du se till att din ursprungliga Excel nedladdning förblir tom så att du kan använda mallen igen i en annan säsong.

• Skriv namnen på de spelare och lag i mallen där så anges. Som säsongen utspelar sig, spåra spelare och lag prestanda genom att ange numeriska värden som motsvarar till mallens layout. Alltid spara Excel-filen efter eventuella uppdateringar.