mynewspapers.net

Skapa magiska illusioner

Skapa magiska illusioner


Från Harry Houdini att David Copperfield till David Blaine fängslade magiker föreställningar av målgrupper för år. Magiska illusioner eller trollkonster, är ett sätt att roa gästerna på en fest. Kort gissningslek trick är vanligaste, publiken också njuta av illusioner där det omöjliga verkar hända. Illusioner som "The Melting kort" och "Skära och restaurerade Magic Dollar" ger en wow-faktor som går utöver att hitta ett kort i en kortlek som åskådare har svårt att tro sina ögon.

Instruktioner

Smältande kort illusionen

• Skär botten tredje bort av en av spelkort. Kassera resten av kortet.

• Placera en liten mängd lim på höger sida av ansiktet av kort bit.

• Fäst kort bit på baksidan av ett annat kort. Noggrant radas upp mönster så att den bifogade kort är nästan osynlig på baksidan av kortet. Låt limmet torka helt.

• Börja tricket med att lägga ut tre kort, med trick kortet längst till höger. Kortet på vänster bör möta upp de andra är ansikte ner.

• Plocka upp knep kortet först, sedan placera den andra nedåt kort ovanpå den. Stapla inte korten direkt på varandra. Det andra kortet bör placeras så att ungefär en fjärdedel av det överlappar knep kortet. Det bör placeras så att toppen av det andra kortet är ungefär en 1/2-tum högre än toppen av knep kortet. Placera den nedre kanten av det andra kortet under tummen och håll ner den lösa änden av viftar du skapat på baksidan av kortet trick.

• Skjut ansiktet upp kort under det översta kortet så att det passerar genom luckan på kortet trick, stoppa när ungefär en tredjedel av det understiger den nedre kanten av kortet trick. Eftersom luckan är dold av kortet ovanpå knep kortet, och radat upp ordentligt med designmönster på kortet längst ner, kommer det verkar som om ansiktet upp kort är under både nedåtvända kort.

• Flytta uppåt kort i små cirkelrörelser i riktning mot det övre vänstra hörnet av kortet trick. När den passerar genom luckan säkrade genom det översta kortet, kommer det verkar som om uppåt kort smälter genom botten kortet.

Klipp ut och restaurerade magiska Dollar Bill Illusion

• Fastställa både räkningar ansikte på ett bord. Applicera en sak lager av gummi cement om en 1/2-tums-wide ner centrum av båda räkningar. Tillåta cement att torka helt. Applicera ytterligare ett lager av klister ovanpå den föregående lagret. Låt andra lagret torka helt.

• Strö några baby pulver till cementerade områdena och sprida det jämnt över hela cementerade området med fingret. Detta innebär att räkningarna klibbar ihop vid fullgörandet av illusionen.

• Börja illusionen genom att Visa knep räkningarna till publiken. Ordna dem rygg mot rygg och linje dem jämnt med varandra. Minska räkningar ner centrum i det område du behandlas med klister och baby pulver. Visa de olika halvorna till publiken.

• Skaka ut varje skär halva framför publiken. Cement kommer att hålla halvorna att skapa utseendet på två kompletta räkningar, när i själva verket är två halvor av olika räkningar sitter ihop av cement.