mynewspapers.net

Skapa en gratis blogg och tjäna pengar med det

Skapa en gratis blogg och tjäna pengar med det


Även om stora förmögenheter intjänas sällan över natten i annonsering på nätet, är det ett område som nästan vem som helst kan komma in utan att spendera en massa pengar. I själva verket är flera av de mest framträdande blogging webbplatserna gratis att gå med. Skriva om ett ämne som intresserar dig och skapa artiklar som engagerar läsarna. Detta är det bästa sättet att börja tjäna pengar för att komplettera din primära uppgift.

Instruktioner

• Välj en plattform för din blogg. Blogger, WordPress och Tumblr är gratis webbplatser som tillhandahåller webbhotell och programvara behövs för att starta en blogg. Alternativt, Drupal, Joomla och WordPress.org är plattformar som du kan använda för att starta en blogg på din egen webbserver. Även om användningen av dessa plattformar är gratis, kommer att du behöva betala för att registrera ett domännamn och starta ett konto med ett webbhotell leverantör.

• Välja en reklam leverantör eller samarbetspartner att omräkna din blogg. Du kan till exempel lägga till Google AdSense i en blogg och börjar tjäna pengar med liten ansträngning. Vissa gratis blogg leverantörer kan ha begränsningar som du måste följa när de visar annonser. WordPress.com tillåter inte AdSense annonser i gratis Bloggar. För att visa annonser som du väljer på WordPress.com, måste du uppgradera ditt konto eller registrera dig för Ad kontroll. AD Control ger dig hälften av de intäkter som influtit från reklam, med den andra hälften går till WordPress.

• Upprätta en nisch eller tema för din blogg. Om ditt mål är för läsaren att klicka på annonser eller köpa produkter, Välj ett tema som en person vill köpa produkter får söka efter. Någon vill köpa ett nytt grafikkort kan till exempel söka efter en blogg om datorn hårdvara recensioner. Potentiellt kan du tjäna pengar på en blogg med någon tema, men du kan finna det svårt att tjäna pengar på en blogg som inte är produkt-inriktad.

• Lägga till innehåll i din blogg att börja bygga en läsare bas. Läsarna ser för innehåll som inte kan hittas någon annanstans. Undvika remailing innehåll som du hittar på andra webbplatser och skapa inlägg som är färska och original. Original innehåll resultat från omfattande forskning eller genom att välja artikel ämnen som du har stor kunskap om.

• Optimera ditt innehåll till hjälp folk finna det i sökmotorer. Det hjälper för att tänka på en viktigaste sökordsfras för varje artikel du skriver. Till exempel "tjäna pengar online" är en sökordsfras som kan vara relevant för en artikel om att tjäna pengar från blogging. Den viktigaste sökordsfras i din artikel bör vara i artikelns titel och i innehållet. Sökmotorer använder texten i din artikel för att bestämma dess ämne. Texten måste innehålla de ord som människor använder när du söker för den typen av artikel.