mynewspapers.net

Skapa din egen Gratis Printable födelsedagkort för barn

Skapa din egen Gratis Printable födelsedagkort för barn


Födelsedagkort för barn behövs regelbundet av föräldrar, morföräldrar och andra familjemedlemmar och vänner. Du kan skapa din egen gratis printable födelsedagkort för barn på nätet. Välj från en mängd olika stilar utifrån ålder och barnets. Lägg till ett personligt meddelande till kortet och skriva ut den från datorn hemma. Du kan också ladda upp bilder till vissa kort, om så önskas.

Instruktioner

• Gå till webbplatser som påstår sig erbjuda gratis utskrivbara födelsedagskort, som Hewlett Packard (HP), amerikansk hälsningar eller 123 Skriv ut korten. Läs regler och villkor att identifiera platser som erbjuder en rättegång medlemskap endast eller kräva senare betalning. HP webbplats erbjuder gratis utskrivbara kort med inget medlemskap och exemplet används för denna artikel.

• Gå till hemsidan för HP hemsida. Placera muspekaren över "Utforska och skapa". Klicka på "Gratis utskrift projekt" under fliken "Hemma".

• Placera muspekaren över "Typer av projekt" och klicka på "Kort och pappersvaror" i den nedrullningsbara menyn.

• Klicka på "Gratulationskort." Placera muspekaren över "Barn och skola" och klicka på kategorin lämplig ålder i nedrullningsbara menyn. Alternativt placera muspekaren över "Händelser i livet" och klicka på "Födelsedag" inne om droppa ned menyn.

• Klicka på rutan till vänster om "Free" i centrum på sidan ovanför korten för att filtrera dina val. Klicka på siffrorna på vänster ovanför korten eller pilarna till höger eller vänster om korten, för att bläddra bland de tillgängliga alternativen.

• Klicka på ditt kort val. Följ instruktionerna för att anpassa kortet med ett personligt meddelande och foto, om tillämpligt, och skriva ut ditt kort.