mynewspapers.net

Skäl att pierca tungan

Skäl att pierca tungan


Piercingar har praktiserats sedan 700 e.Kr., när mayafolket experimenterade med örat, läpp och sjö piercingar. Tunga piercing är en ganska ung modefluga: dess första uppsving i popularitet sedan urminnes tider var i början av 1980. Medan piercingar kan orsaka infektion och blödning komplikationer i värsta fall, har många människor sina egna skäl för tunga piercing som uppväger riskerna.

Fashion

Människor kan genomborra sina tungor så att de visas fashionabla. Att ha en piercade tungan är en trend bland kamratgrupper. Vissa individer hitta piercade tungor estetiskt tilltalande och välja att genomborra sina tungor därför i sig själv. Piercing är en form av kroppskonst som har praktiserats i århundraden eftersom det är tänkt så visuellt intressanta. Tungpiercings är ofta eftersökta av dem som vill uppdatera en trött blick. Det är också ett effektivt sätt att leverera chock värde till vänner och familj.

Möta rädslor

Få en piercing är ett bra sätt att övervinna din rädsla för nålar. Tungpiercings kan vara smärtsamt och orsaka långvarig blödning. Det är ett effektivt sätt att Visa mod och motstånd till smärta. Män och kvinnor genomborra ibland sina tungor för att bevisa sin fysiska styrka och skingra alla yttre föreställningar att de är svaga.

Status

Många tycker piercade tungor sexuellt tilltalande och vissa individer genomborra sina tungor därför. Piercingar kan attrahera det motsatta könet och visas attraktivt för andra i allmänhet. Piercings var reserverade för andlig utövare av hög status bland gamla indianska stammar och tjänat rituella ändamål. Aztekerna och mayaindianerna trodde att tunga piercing var ett sätt att behaga gudarna, enligt webbplatsen smärtsam njutning.

Milstolpar

Precis som vissa människor får tatueringar till ära speciella ögonblick i livet, får andra sina tungor genomborrad. Kroppsutsmyckning kan fungera som en levande, permanent minnesmärke till speciella personer och händelser. Födelsen av ett barn eller bortgången av en nära anhörig kan vara memorialised med en tunga piercing. Konto för stora milstolpar, som examen, gifta eller vrida ett år gamla genom att få din tunga genomborrad.