mynewspapers.net

Skafferi hyllor lösningarVillaägare är ofta desperat för extra lagringsutrymme i deras kök att rymma små apparater och bulk shopping. Ett skafferi kan ge betydande lagring och organisera ett enklare kök. När det gäller att inrätta ett skafferi, kan du dock osäker på hur man gör den bästa användningen av dess hyllor för maximal förvaring. Om ditt skafferi har inbyggda hyllor eller är helt enkelt en tom garderob, finns det flera lösningar som gör att du kan få mest av utrymmet och hålla ditt kök anordnas.

Lägg till en fristående enhet

För ett skafferi som är vanliga i form, är en fristående hylla en lagring alternativ. Du kan köpa hylla system i en mängd olika storlekar och material som metall, trä och plast som passar dina behov. I ett stort skafferi, placera flera enheter sida vid sida för maximal förvaring. Vissa fristående enheter har hjul så kan du enkelt flytta hyllorna runt inuti eller utanför ditt skafferi vid behov. Hjulförsedda enheter kan också läggas till ett mindre pentry som har inbyggda hyllor men kräver ytterligare lagringsutrymme att du lämnar enhetsfältet framför permanent hyllorna och flytta den ur vägen när du behöver komma åt de inbyggda program.

Gå med justerbara hyllor

Problemet med fristående enheter är att hyllorna är en förutbestämd storlek, som inte kanske kan passa objekt och apparater som du planerar att lagra i skafferiet. För att undvika detta, välja en justerbar hyllsystem som tillåter dig att ändra hyllorna så att de kan ta emot dina objekt. Justerbar system också att du kan placera hyllor i hörnet av skafferiet att maximera utrymmet. Många justerbara hyllor är gjorda av metall såsom stål, så att de är extremt hållbara och rymmer ett stort antal av objekt.

Försök utdragbara hyllor

För den mest bekväma skafferi hyllor alternativ, anser utdragbara hyllor. Installationen är ofta mer dyrt, men du kan installera dem att skära på kostnaderna. Hyllorna är utformade för att dra ut från deras enhet att ge enklare tillgång till de objekt som lagras i ryggen. De är idealiska för ett utrymme som ett skafferi där du kan lagra en stor mängd objekt på djupa hyllor. Utdragbara hyllor gör det mycket lättare att hitta de artiklar du behöver när du förbereder en måltid så de kan inte bara spara utrymme men också tid.

Använda korgar

Om ditt skafferi har inbyggda hyllor men du behöver ytterligare lagringsutrymme, använda under hyllan korgar för att maximera utrymme. De är vanligen små, så de får plats i utrymmet under en hylla men rymmer små burkar av livsmedel och andra objekt. Du kan också använda större mesh korgar på hyllorna för att hjälpa till att organisera ditt skafferi genom att separera objekt av typ och stapla dem i enskilda korgarna.