mynewspapers.net

Skaffa visum i Dubai att besöka Storbritannien

Skaffa visum i Dubai att besöka Storbritannien


Om du är medborgare i Förenade Arabemiraten bor i Dubai och du vill besöka Storbritannien (UK), måste du ansöka om visum. Visum är ett dokument som ger dig inträde till Storbritannien och krävs förutom ditt pass. När du kommer till Storbritannien från Dubai kommer att en UK Passport och Customs officer vilja kontrollera dina skäl för besöket. Du har även dina fingeravtryck scannas för att bekräfta att du är samma person som erhållit visum i Dubai. Du kan få ett visum i Dubai att besöka Storbritannien upp till tre månader innan din planerade resor.

Instruktioner

• Kontrollera vilka visum kategori du ansöker om innan du ansöker om att få visum i Dubai att besöka Storbritannien. Gå till webbplatsen VFS Global. Välj kategorin för visum och klicka på länken för att läsa mer.

• Fyll i din visumansökan på webbplatsen UK Border Agency. Se till att du har ditt pass, adress i Storbritannien, resväg och e-postadress i närheten. Klicka på "Ansök online nu" och följ instruktionerna. Du behöver för att slutföra ansökan för varje person som reser med dig att besöka Storbritannien.

• Boka tid för att besöka visum ansökningscentrum i Dubai. Du kan göra detta online eller ring 971-4-3572300. Du kan också skicka e-post [email protected] eller bara besöka stadens ansökan personligen. Se till att du har alla dokument som krävs för att få ditt visum. Du behöver din visumansökan, viseringsavgiften (avgiften varierar beroende på typ av visum så kolla VFS Global webbplats), pass, pass och medelstora foton och dokumentation. Alla dokument måste vara original. Om dina handlingar inte är på engelska måste du ta svenska översatta versioner med. Ha tillräckligt med tid. Även om du har en avtalad tid, kan du fortfarande behöva vänta. Har du fingrarna skannas för insamlingsändamål biometriska uppgifter och du kommer att ta ett heltäckande ansiktsskydd digital fotografi.

• Vänta medan din visumansökan bearbetas. Varierar men UK Border Agency syftar till att behandla ansökningar inom 5 till 10 arbetsdagar. Du kommer att kontaktas av visum ansökningscentrum ditt visum är klar.

• Samlar in ditt visum visum ansökningscentrum. Du kan nominera en annan person om du inte kan besöka dig. Du kan också ha de handlingar som skickas med bud.

• Kontrollera ditt visum noggrant för att säkerställa att all information är korrekt. Om du hittar fel, kontakta stadens visum ansökan omedelbart.